Βρετανία: Η νέα Υπουργός Υγείας καπνίζει πούρα και ακούει χιπ χοπ (VIDEO)

Βρετανία: Η νέα Υπουργός Υγείας καπνίζει πούρα και ακούει χιπ χοπ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νέα υπουργός Υγείας της Βρετανίας και αναπληρώτρια πρωθυπουργός, Τερέζ Κόφεϊ, ταρακουνά ήδη τη βρετανική κοινωνία με το εκκεντρικό της στυλ και την προτίμησή της στη χιπ χοπ μουσική.

Η νίκη της Λιζ Τρας μπορεί να ήταν αναμενόμενη, αλλά ο διορισμός της νέας υπουργού Υγείας, αναπληρώτριας πρωθυπουργού και κολλητής της φίλης, Τερέζ Κόφεϊ, δεν περνάει απαρατήρητος στη βρετανική κοινωνία και βάζει και η ίδια το χεράκι της.

Η λάτρις των πούρων και φανατική οπαδός της Λίβερπουλ φαίνεται πως έχει και μεγάλη αγάπη για την αμερικανική ραπ, όπως έγινε γνωστό σε μια άβολη στιγμή κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης.


«Συγγνώμη, αυτό ήταν η ειδοποίησή μου με Dr. Dre»: Στην παράξενη αυτή στιγμή, το τηλέφωνο της νέας υπουργού Υγείας χτυπά σε μία από τις πρώτες συνεντεύξεις τής Τερέζ Κόφεϊ.

Το ξυπνητήρι του κινητού της χτύπησε παίζοντας το διάσημο τραγούδι «Still Dre», του Αμερικανού ράπερ Dr. Dre.

Η Κόφεϊ και ο παρουσιαστής του LBC, Νικ Φεράρι, έβαλαν και οι δύο τα γέλια στο άκουσμα του ξυπνητηριού με τη μεγάλη επιτυχία του 1999, «Still D.R.E.».

Ο δημοσιογράφος έκανε ερώτηση στην υπουργό Υγείας για τις κατοικίες της, αλλά σταμάτησε όταν συνειδητοποίησε ότι το τηλέφωνο της Κόφεϊ αναβόσβηνε και τη ρώτησε: «Είστε καλά;».

Η υπουργός Υγείας σχολίασε με χιούμορ ότι οι ακροατές «ακούνε λίγο Dr. Dre» και είπε «συγγνώμη, απλώς θα το απενεργοποιήσω».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής δεν μπορούσε να μην το σχολιάσει, λέγοντας: «Είναι ο Dr. Dre, έτσι; Αυτό είναι φανταστικό. Λοιπόν, η Dr Kόφεϊ με Dr Dre, ως υπουργός Υγείας, γίνεται όλο και καλύτερο».

Στα πιο σοβαρά θέματα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η νέα υπουργός Υγείας παραδέχθηκε πως το NHS χρειάζεται γρήγορη βελτίωση και είπε ότι ελπίζει πως οι γιατροί «θα συνεχίσουν να βάζουν τους ασθενείς τους σε προτεραιότητα» όταν ρωτήθηκε για πιθανές απεργίες.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X