Η Τσέλσι ετοιμάζεται να δώσει 130 εκατ. ευρώ για τον Λεάο

Η Τσέλσι ετοιμάζεται να δώσει 130 εκατ. ευρώ για τον Λεάο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο οι προσπάθειες της Τσέλσι να αποκτήσει τον Ραφαέλ Λεάο να μην απέδωσαν, αλλά οι Λονδρέζοι θα επανέλθουν δυναμικά τον Ιανουάριο.

Ο Λεάο έχει πρόταση να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μίλαν, καθώς είναι βασική επιλογή του Στέφανο Πιόλι για την επίθεση των «ροσονέρι», αλλά η Τσέλσι μπήκε δυναμικά στην απόκτηση του.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα την εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport», η ομάδα του Μιλάνου δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει και μάλιστα του πρότεινε διετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Το σχετικό ρεπορτάζ, πάντως, αναφέρει πως η ομάδα του Λονδίνου έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στον Λεάο και είναι έτοιμη να προσφέρει τον Ιανουάριο 130 εκατ. ευρώ (!) για να τον αποκτήσει.

Επίσης, ο Λεάο ζητά αύξηση στις αποδοχές του από το 1,5 εκατ. στα 7,5 εκατ. ευρώ, κάτι που δεν αποδέχεται η διοίκηση της Μίλαν.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X