«Επίθεση» Ντόρσεϊ: «Είναι γελοίο πόσα παιχνίδια παίζουμε, η FIBA πρέπει να το δει αυτό»!

«Επίθεση» Ντόρσεϊ: «Είναι γελοίο πόσα παιχνίδια παίζουμε, η FIBA πρέπει να το δει αυτό»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα πολλά παιχνίδια που παίζουν οι ομάδες στο Eurobasket σε λίγες μέρες, τονίζοντας πως είναι γελοίο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Sportando»:

«Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι να παίξουμε και δεν ξέρουμε ακόμα ποιον θα παίξουμε, οπότε σύντομα θα το συζητήσουμε. Θα κερδίσουν ή θα πάνε στα σπίτια τους, η Εσθονία το παλεύει, οπότε πρέπει να τους σεβαστούμε. Στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε προβάδισμα και τα καταφέραμε, σήμερα έπρεπε να αντεπιτεθούμε.

Οι αγώνες θα είναι διαφορετικοί κάθε φορά και στο ημίχρονο συνειδητοποιήσαμε ότι τους αφήσαμε να σκοράρουν πάρα πολύ, οπότε αντλήσαμε περισσότερη ενέργεια στο 3ο δεκάλεπτο για να αναπηδήσουμε και να πάρουμε το προβάδισμα. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα σε αυτό το κομμάτι. Ο Παπαγιάννης ήταν εκτός για δύο μήνες, οπότε περιμένουμε να έχει ένα αργό ξεκίνημα στο τουρνουά, ο Σλούκας ξαναβρίσκει τον ρυθμό του, οπότε είναι καλό.

Οικοδομούν την αυτοπεποίθησή τους και θα τους χρειαστούμε, θα χρειαστούμε κάθε άντρα στο παρκέ στο Βερολίνο. Είναι γελοίο πόσα παιχνίδια παίζουμε, αυτά η FIBA θα πρέπει να τα δει και να μας ξεκουράζουν περισσότερο μεταξύ των αγώνων. Τα σώματα πέφτουν σε κάθε ομάδα και ο κόσμος θέλει να δει τους καλύτερους παίκτες και θα πρέπει να μας ξεκουράζουν περισσότερο μεταξύ των αγώνων για να δώσουμε στους φιλάθλους αυτό που θέλουν και να πληρώσουν τα εισιτήρια τους. Πρέπει να το φτιάξουν καλύτερα».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X