Μαγικός Αντετοκούνμπο στη νίκη της εθνικής μπάσκετ (99-79) επί της Ουκρανίας

Μαγικός Αντετοκούνμπο στη νίκη της εθνικής μπάσκετ (99-79) επί της Ουκρανίας
Photo Credits: INTIME

Εξωπραγματική εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη νίκη της Ελλάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τρομερή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι εξωπραγματικός, η Εθνική μπάσκετ κέρδισε με 99-79 την Ουκρανία και εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου.

Φοβερός ο «Greek Freak», ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 41 πόντους, Καλάθης και Ντόρσεϊ ακολούθησαν στο σκοράρισμα με 13 πόντους έκαστος.

Η καλοστημένη Ουκρανία ανάγκασε την «επίσημη αγαπημένη» στο χειρότερό της ημίχρονο στο φετινό Eurobasket (-7), αλλά σε χρόνο dt στην 3η περίοδο όλα άλλαξαν (32-11 επιμέρους σκορ). Με σωστή νοοτροπία στην άμυνα, αρκετά deflections, παρουσία μεγάλων κορμιών στη ρακέτα και έλεγχο των ριμπάουντ η «γαλανόλευκη» βρήκε χώρο στο ανοιχτό γήπεδο και άλλαξε το σκηνικό για να κάνει το 4Χ4. Έτσι, πάει στο Βερολίνο ως 1η και καλύτερη από το Group του Μιλάνο.

Έτσι, η Ελλάδα πέρασε με επιτυχία ακόμα ένα τεστ, το οποίο για 20′ έμοιαζε να είναι πολύ δύσκολο, έπαιξε το μπάσκετ που θέλει ο Δημήτρης Ιτούδης και παρέμεινε… αήττητη και χαμογελαστή στο φετινό Eurobasket. Να σημειώσουμε πως πρώτοι σκόρερ των Ουκρανών ήταν οι Σβι Μίχαλιουκ (Χ πόντοι) και Ισούφ Σανόν (16 πόντοι), οι οποίοι όμως δεν «απείλησαν» στην επανάληψη.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X