Λεβαντόφσκι: Αναλαμβάνει αμέσως καθήκοντα ηγέτη στην Μπαρτσελόνα (VIDEO)

Λεβαντόφσκι: Αναλαμβάνει αμέσως καθήκοντα ηγέτη στην Μπαρτσελόνα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γνωρίζοντας πως μπορεί να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει σωστά τους υπόλοιπους λόγω και της εμπειρίας του, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βγάζει αμέσως τον ηγετικό του χαρακτήρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο «καυτός» Πολωνός στράικερ θέλει να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να επιστρέψει στους τίτλους και στη δυναμική διεκδίκηση της κορυφής της LaLiga, αφού γνωρίζει πολύ καλά τις προσδοκίες που υπάρχουν από εκείνον και τον απώτερο σκοπό του πρότζεκτ του Τσάβι.

Ήδη από τον πρώτο καιρό της παρουσίας του στους «μπλαουγκράνα» δείχνει ότι θέλει να βοηθήσει τους υπόλοιπους και κυρίως τους πιο νεαρούς, φροντίζοντας να τους δίνει οδηγίες ακόμα και σοτυς πανηγυρισμούς των γκολ.

Τόσο με τον Έρικ Γκαρσία σε ένα μικρό stop από την ροή του παιχνιδιού, όσο και με τον Κουντέ που αποκτήθηκε για την άμυνα, ο «Λέβα» προσπαθεί να τους μιλήσει για πράγματα που παρατηρεί στο γήπεδο και για καλύτερες ενέργειες και συνεργασίες που μπορούν να βγάλουν.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X