ΑΕΚ: Αποφασίζει για τον επιθετικό, πάντα στο κόλπο ο Φαν Βέερτ

ΑΕΚ: Αποφασίζει για τον επιθετικό, πάντα στο κόλπο ο Φαν Βέερτ
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ περιμένουν την απάντηση του Σιντιμπέ και παράλληλα να κλείσουν το θέμα του φορ, με τον Φαν Βέερτ να παραμένει στο κάδρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πήρε βαθιά ανάσα έπειτα από τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον προετοιμάζεται με ηρεμία για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, αυτό που κρατά σε «αναμμένα κάρβουνα» τους «κιτρινόμαυρους» είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις.

Στην ΑΕΚ κινούνται στο τελευταίο δεκαήμερο για την ενίσχυση της ομάδας, που μπορεί να φτάσει από έναν έως τέσσερις παίκτες, σε συνάρτηση και με όσα μπορεί να συμβούν από πιθανές αποχωρήσεις.

Προφανώς, το μεγάλο όνομα που κυριαρχεί τις τελευταίες ώρες στο μεταγραφικό ρεπορτάζ για την ΑΕΚ αφορά τον Σιντιμπέ. Ο Γάλλος άσος, παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018, είναι μια κίνηση που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες και στην ΑΕΚ θέλουν να προχωρήσουν. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή εδώ και μέρες και στην Ένωση βλέπουν με συγκρατημένη αισιοδοξία την υπόθεση, δεδομένου πως ο Σιντιμπέ εμφανίζεται αρκετά θετικός για να προχωρήσει η συμφωνία.

Διαβάστε περισσότερα για τον επιθετικό της ΑΕΚ

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X