Παπασταμάτης: «Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για την μνήμη του πατέρα μου είναι αυτό το τουρνουά»

Παπασταμάτης: «Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για την μνήμη του πατέρα μου είναι αυτό το τουρνουά»
Photo Credits: INTIME

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης μίλησε για το τουρνουά που ολοκληρώθηκε και ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του πατέρα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 3ο διεθνές τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να ανεβάζει κάθε χρόνο το επίπεδο σε μια διοργάνωση που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης, μίλησε στο greekhandball.com για το τρίτο τουρνουά που ολοκληρώθηκε με επιτυχία καθώς είχε ξανά νικήτρια την ομάδα του.

Ο ίδιος αναφερόμενος στην σημασία αυτού του τουρνουά σχολίασε πως είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει για την μνήμη του πατέρα του:  «Το Τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» έχει περισσότερο συναισθηματική αξία για εμένα, καθώς δεν μου είναι εύκολο να ξεχάσω τον πατέρα μου και αυτό δεν θα γίνει ποτέ.Το ελάχιστο που μπορώ για τη μνήμη του, είναι αυτό…Είναι γεγονός ότι το Τουρνουά παρουσιάζει κάθε χρόνο ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το ίδιο συνέβη και εφέτος, καθώς συμμετέχουν πολύ καλές ομάδες και πραγματοποιούνται ανταγωνιστικά παιχνίδια. Δίνεται στις ομάδες η ευκαιρία να δουν τα νέα πρόσωπα που έχουν, να κάνουν δοκιμές, να προετοιμασθούν για τη σεζόν και για την υλοποίηση των στόχων τους. Εύχομαι σε όλους μία καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία. Θα  ήθελα παράλληλα να εκφράσω τα θερμότερα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια της Λένας Πετράκη και στον Διομήδη για αυτή την ιδιαίτερα οδυνηρή απώλεια. Είχα την τύχη να την γνωρίσω και ήταν πράγματι ξεχωριστός, εξαιρετικός άνθρωπος ”.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X