Τζίμας: «Παίξαμε καλά και το σκορ μας αδικεί»

Τζίμας: «Παίξαμε καλά και το σκορ μας αδικεί»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Τζίμας μίλησε με καλά σχόλια για την εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα στον αγώνα με την ΑΕΚ, παρά την ήττα της ομάδας του.

Ο Τζίμας, που μπήκε ως αλλαγή στην ήττα του ΠΑΣ με 2-0 από την ΑΕΚ, μίλησε στη COSMOTE TV μετά τον αγώνα. Ειδικότερα είπε:

Για την εμφάνιση του ΠΑΣ: «Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και το σκορ μας αδικεί. Δεν έπρεπε να είναι έτσι. Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και σε όλη την ομάδα που προσπάθησε μέχρι το τελευταίο λεπτό και συνεχίζουμε».

Για τον γρήγορο ρυθμό του ματς: «Έτσι είναι. Είχε γρήγορο ρυθμό και από τις δύο ομάδες και θεωρώ ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Το κεφάλι κάτω και δουλειά για το επόμενο παιχνίδι με τη Λιβαδειά».

Για την πίεση που προσθέτει και το πρόγραμμα στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Σίγουρα έχουμε πίεση που παίζουμε με τις μεγάλες ομάδες ανά δεύτερη εβδομάδα. Απλώς τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας. Σίγουρα θα μας βοηθήσει ο κόσμος μας, που τον χρειαζόμαστε πάντα δίπλα μας και πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα».

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X