Eurobasket 2022: Για το 3/3 με Μεγάλη Βρετανία η Εθνική μπάσκετ

Eurobasket 2022: Για το 3/3 με Μεγάλη Βρετανία η Εθνική μπάσκετ
Photo Credits: INTIME

Η Εθνική μπάσκετ θέλει να διευρύνει το σερί της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα δύσκολα πέρασαν στην πρώτη φάση του Eurobasket 2022, η Εθνική ομάδα πέρασε επιτυχώς τις δοκιμασίες με Κροατία και Ιταλία και ο δρόμος για την πρωτιά στον όμιλο του Μιλάνου είναι ορθάνοιχτος.

Για την τρίτη μέρα του γκρουπ η «επίσημη αγαπημένη» αντιμετωπίζει σήμερα τη Μεγάλη Βρετανία (18:00, ΕΡΤ1). Στόχος δεν είναι άλλος από τη διεύρυνση του νικηφόρου σερί, αλλά και η περαιτέρω βελτίωση της ομάδας.

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναμένεται να διευρύνει το ροτέισον δίνοντας ανάσες σε παίκτες που… τράβηξαν το περισσότερο κουπί στα δύο πρώτα ματς αλλά και χρόνο σε άλλους που θέλει να ρολάρουν καλύτερα για τη συνέχεια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν πρόκειται να αγωνιστεί πολύ, ίσως και… καθόλου αν δεν παραστεί ανάγκη, αφού δεν υπάρχει λόγος καταπόνησης και ρίσκου. Θα δούμε, λογικά, περισσότερη ώρα τον Γιώργο Παπαγιάννη μετά τα εξίμισι λεπτά του Σαββάτου, αλλά και τους Παπαπέτρου (προκειμένου να βρει ρυθμό μετά τον τραυματισμό του), Λαρεντζάκη και Λούντζη. Όσον αφορά στον Κώστα Αντετοκούνμπο, πιθανότατα θα τον δούμε στην προσεχή τριάδα αγώνων, αλλά ίσως όχι απόψε.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X