«Εξετάζει Μπακαμπού η ΑΕΚ»

«Εξετάζει Μπακαμπού η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού της Μαρσέιγ εξετάζεται από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, η περίπτωση του φορ δεν έχει μείνει πίσω, με τον Σεντρίκ Μπακαμπού να βρίσκεται στη λίστα της Ένωσης.

Σύμφωνα με την «Ώρα», στο τραπέζι για την ΑΕΚ έπεσε ένα μεγάλο όνομα, αυτό του Σεντρίκ Μπακαμπού. Ο 31χρονος Κονγκολέζος (με γαλλικό διαβατήριο) ανήκει στη Μαρσέιγ με συμβόλαιο ως το 2024, αλλά δεν είναι φέτος στα βασικά πλάνα.

Έχει μεν 3 εμφανίσεις αλλά για μόλις 56 λεπτά συνολικά στην Ligue 1 και έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Ποιος είναι ο Μπακαμπού

Ο Μπακαμπού αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σοσό και πέρα από την γαλλική ομάδα έπαιξε στην Μπούρσασπορ και εκτοξεύτηκε την τριετία 2015-2018 με τη Βιγιαρεάλ έχοντας 47 γκολ σε 105 εμφανίσεις.

Τον Ιανουάριο του 2018 πωλήθηκε για 40 εκατ. ευρώ (!) στην κινεζική Γκουοάν, με την οποία πραγματοποίησε 87 εμφανίσεις έχοντας 58 γκολ και 23 ασίστ. Τον Ιανουάριο του 2022 επέστρεψε στη Γαλλία για λογαριασμό της Μαρσέιγ και στο δεύτερο μισό της σεζόν είχε 4 γκολ σε 21 εμφανίσεις.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X