Απίστευτη ατυχία για την Γουλβς: Εδωσε 20 εκατ. ευρώ για τον Κάλαϊτζιτς και έπαθε χιαστό στο ντεμπούτο του!

Απίστευτη ατυχία για την Γουλβς: Εδωσε 20 εκατ. ευρώ για τον Κάλαϊτζιτς και έπαθε χιαστό στο ντεμπούτο του!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτη ατυχία για τον Σάσα Κάλαϊτζιτς, ο οποίος στο ντεμπούτο του στην Premier League με την φανέλα της Γουλβς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Το όνειρο έγινε άμεσα εφιάλτης για τον Σάσα Κάλαϊτζιτς, ο οποίος λίγες ημέρες μετά την μεγάλη μεταγραφή του στην Γουλβς, βλέπει την καριέρα του να κρέμεται σε μία κλωστή. Ο Αυστριακός επιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από την Στουτγκάρδη έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ στο ντεμπούτο του στην Premier League απέναντι στην Σαουθάμπτον στο τέλος του πρώτου μέρους ένιωσε πόνο στο γόνατο και αντικαταστάθηκε.

Οι εξετάσεις ήταν σοκαριστικές αφού έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού, που είναι η δεύτερη στην καριέρα του 25χρονου Αυστριακού φορ, ο οποίος το καλοκαίρι του 2019 είχε υποστεί τον ίδιο τραυματισμό λίγο μετά την μετακίνηση του από την Αντμίρα Βάκερ στην Στουτγκάρδη!

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X