Λιβάι Γκαρσία: Στην Τουρκία αποκαλύπτουν ότι η Τράμπζονσπορ επανέρχεται με περισσότερα χρήματα!

Λιβάι Γκαρσία: Στην Τουρκία αποκαλύπτουν ότι η Τράμπζονσπορ επανέρχεται με περισσότερα χρήματα!
Photo Credits: INTIME

Η Τράμπζονσπορ θα παλέψει την υπόθεση Λιβάι Γκαρσία, όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ στη Τουρκία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως προκύπτει τις τελευταίες ώρες στην γείτονα, οι «μπορντομαβιλέρ» ασχολούνται με δύο παίκτες, τους Μασούρα και Λιβάι. Και έχουν διαπιστώσει πως για τον πρώτο δεν υπάρχει διάθεση για παραχώρηση, ενώ για τον δεύτερο, όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, η ΑΕΚ είναι ανοικτή αρκεί να ικανοποιηθεί, με αποτέλεσμα η πρωταθλήτρια Τουρκίας να βλέπει ζεστά την περίπτωσή του.

«Η Τράμπζονσπορ θέλει Μασούρα ή Λιβάι με τον δεύτερο να είναι μπροστά, διότι η ΑΕΚ δείχνει διάθεση να τον παραχωρήσει, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά», αναφέρεται στα ρεπορτάζ στον τουρκικό Τύπο.

«Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στον ελληνικό Τύπο, η ΑΕΚ δίνει τον παίκτη με ένα ποσό πάνω από τα 10 εκατ. ευρώ με τον πρόεδρο, Αγκάογλου να έχει διάθεση να βελτιώσει την πρόταση της Τράμπζονσπορ κατά τουλάχιστον ένα εκατ. ευρώ, λέγεται για ένα ποσό που φθάνει τα οκτώ εκατ. ευρώ. Σίγουρα υπάρχει διαφορά βάσει των όσων γράφουν οι Έλληνες, όμως στην Τράμπζονσπορ εκτιμούν ότι μπορούν να τα βρουν για τον Γκαρσία που εφόσον προοδεύσει στην πρωταθλήτρια Τουρκίας, θα φέρει ένα σημαντικό ποσό σε ενδεχόμενη μεταγραφή», συμπληρώνεται στα ίδια δημοσιεύματα.

«Θυμίζουμε πως χθες η ΑΕΚ είπε “όχι” στα επτά εκατ. ευρώ της Τράμπζονσπορ, αλλά φαίνεται πως δεν έκλεισε οριστικά την πόρτα», αναφέρεται ακόμη στα ρεπορτάζ σε μέσα της Τραπεζούντας.

Πηγή: sdna.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X