«Βόμβα» με Άμραμπατ στην ΑΕΚ - Η Αλ Αχλί θεωρεί πως τα έχει βρει με τον παίκτη, καμία πρόταση στην ΠΑΕ

ΑΕΚ: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του φιλικού με την Ομόνοια
Photo Credits: INTIME

Άναψε... φωτιές ρεπορτάζ στη Σαουδική Αραβία για τον Νορντίν Άμραμπατ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρεπορτάζ από τη Σαουδική Αραβία θέλει την Αλ Αχλί να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Νορντίν Άμραμπατ από την ΑΕΚ, με την οποία ο Μαροκινός έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, η Αλ Αχλί κινείται ζεστά για τον Νόρντιν Άμραμπατ και μάλιστα εκφράζεται η σιγουριά ότι η αραβική ομάδα θα αποσπάσει την υπογραφή του.

Από την άλλη, ωστόσο, δεν προκύπτει να έχει φθάσει κάποια πρόταση στην ΑΕΚ από την Αλ Αχλί για τον παίκτη. Να θυμίσουμε πως το καλοκαίρι το όνομα του Άμραμπατ έπαιξε τόσο για την Ουτρέχτη όσο και την Άμπχα. Μάλιστα, η ολλανδική ομάδα είχε κάνει πρόταση και για συνιδιοκτησία, αλλά ήταν σε μία περίοδο, όπου ο παίκτης ήθελε να γυρίσει στην Ολλανδία.

Βέβαια, τώρα με τη Αλ Αχλί δεν αποκλείεται να υπάρχει θέμα. Να έχει προσεγγίσει, δηλαδή, η ομάδα την πλευρά του παίκτη ο οποίος είχε στο παρελθόν αφήσει το στίγμα του στη Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Νασρ, τη στιγμή που στη χώρα της Μέσης Ανατολής η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 17 Σεπτέμβρη.

Πηγή: Gazzetta.gr

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X