Η Σέλτικ του Γιακουμάκη «ισοπέδωσε» την Ρέιντζερς

Η Σέλτικ του Γιακουμάκη «ισοπέδωσε» την Ρέιντζερς
Photo Credits: INTIME

«Ποδοπάτησε» τη Ρέιντζερς η Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη επικρατώντας με το εκκωφαντικό 4-0.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το Old Firm. Η Σέλτικ «διέλυσε» με 4-0 τη Ρέιντζερς για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σκωτίας.

Έτσι η Σέλτικ έκανε το «έξι στα έξι» στο πρωτάθλημα. Είναι, πλέον, μόνη στην κορυφή, με την Ρέιντζερς να γνωρίζει την πρώτη της ήττα, να έχει δεύτερη απώλεια φέτος, μένοντας στο 13 βαθμούς.

Και αυτό το σκορ, ενώ ο αρχισκόρερ της Σέλτικ Κιόγκο Φουρουγιάσι τραυματίστηκε μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Γιώργο Γιακουμάκη να περνά στη θέση του και να βοηθά τα μέγιστα.

Τρία λεπτά μετά, με συρτό σουτ ο Λιέλ Αμπαντά άνοιξε το σκορ για τους «Κέλτες». Στο 22’ ο Τσόλακ έπρεπε απλά να… φυσήξει την μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα του Τζο Χαρτ, ωστόσο απέτυχε και οι «Γκερς» το πλήρωσαν. Στο ημίωρο, ο Ματ Ο’Ράιλι βρήκε με υπέροχη κάθετη πάσα τον Ζότα που πλάσαρε τον ΜακΛάφλιν για το 2-0.

Κι αφού ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ απέτυχε άλλες δυο φορές μέσα σε ένα δίλεπτο, ήρθε και το 3-0 για τη Σέλτικ, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Αμπαντά.

Ο 20χρονος Ισραηλινός έφτασε τα έξι γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Στο 78’, από δώρο του ΜακΛάφλιν, ο Ρος Τέρνμπουλ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X