Αραμπατζής: «Έτοιμοι στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ανόρθωση
Photo Credits: INTIME

Ο παίκτης της ΑΕΚ, Βαγγέλης Αραμπατζής μίλησε για τον αγώνα με την Ανόρθωση και την ετοιμότητα της ομάδας του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πεποίθηση του πως η ΑΕΚ θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Βαγγέλης Αραμπατζής.

Ο παίκτης της ΑΕΚ μιλώντας στο aek.gr σχολίασε χαρακτηριστικά για το ματς με την Ανόρθωση και το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Ελέγξαμε το ματς μετά από το νωθρό μας ξεκίνημα και όσο περνούσε η ώρα, δείξαμε ότι είμαστε πιο έτοιμοι από την Ανόρθωση και βγάλαμε πράγματα στο παιχνίδι, έχοντας αρκετές επιλογές αλλά και χώρους. Σήμερα (σ.σ. χθες) ήμασταν αρκετά καλύτεροι και στην άμυνα που το δουλεύουμε πολύ και σιγά σιγά φαίνεται αυτό. Η ομάδα έχει να δώσει ακόμα πολλά, έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι τα επίσημα παιχνίδια και θα δουλέψουμε κάποια πράγματα. Πιστεύω ότι με τον Ολυμπιακό στην έναρξη του πρωταθλήματος, θα είμαστε έτοιμοι και θα τα δώσουμε όλα».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X