«ΑΕΚ, Νότιγχαμ Φόρεστ και Μαρσέιγ ενδιαφέρονται για τον Ελαμπντελαουί»

«ΑΕΚ, Νότιγχαμ Φόρεστ και Μαρσέιγ ενδιαφέρονται για τον Ελαμπντελαουί»
Photo Credits: INTIME

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι «ελεύθερος» και οι Νορβηγοί επαναφέρουν το θέμα για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γαλατάσαραϊ ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης τη λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο μπακ, Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο Νορβηγός βρίσκεται, πλέον, σε αναζήτηση νέας ομάδας με τους Νορβηγούς να τον τοποθετούν και στη λίστα της ΑΕΚ.

Και η αναφορά δεν έγινε οπουδήποτε, αλλά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του έγκυρου τηλεοπτικού δικτύου, «ΤV2» που ανέφερε πως το μέλλον του παίκτη βρίσκεται ανάμεσα σε τρεις συλλόγους. «To TV2 πληροφορείται ότι το μέλλον του Ελαμπντελαουί είναι αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε τρεις συλλόγους: την ελληνική ΑΕΚ, τη Μαρσέιγ και την Νότιγχαμ Φόρεστ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

Και εν συνεχεία επισημαίνεται πως ο Νορβηγός μπακ ως ελεύθερος θα προσελκύσει πιθανώς και άλλους «μνηστήρες».

«Το νέο καθεστώς για τον παίκτη με δεδομένο πως είναι «ελεύθερος» μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αυξημένο ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους. Καθώς πλέον έχει λήξει το συμβόλαιό του, ο Ελαμπντελαουί μπορεί ακόμα να υπογράψει σε νέο σύλλογο μετά το κλείσιμο της διεθνούς μεταγραφικής περιόδου», επισημαίνεται στο ρεπορτάζ.

Δείτε το tweet:

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X