ΑΕΚ: Τι άλλο ψάχνει πέραν του σέντερ φορ στις μεταγραφές - Οι σκέψεις για άκρα, μπακ και στόπερ

ΑΕΚ: Τι άλλο ψάχνει πέραν του σέντερ φορ στις μεταγραφές - Οι σκέψεις για άκρα, μπακ και στόπερ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ στοχεύει πρώτιστα σε σέντερ φορ, αλλά έχει ανοιχτά μάτια για κάθε ενδιαφέρουσα επιλογή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά σε αρκετές χώρες – μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα – υπάρχει ακόμα χρόνος για την ενίσχυση των ομάδων. Στην ΑΕΚ λειτουργούν ξεκάθαρα αυτήν την περίοδο για την απόκτηση του στράικερ που θα δώσει ποιότητα και βάθος στη γραμμή κρούσης, αλλά παράλληλα υπάρχει ανοιχτό παράθυρο για κάθε ενδιαφέρουσα επιλογή που μπορεί να προκύψει το προσεχές διάστημα.

Δεν είναι τυχαίο το χθεσινό δημοσίευμα στο Βέλγιο για τον Ντ’ Χάενε. Η θέση του αριστερού μπακ χαφ δεν είναι μεταξύ εκείνων που εμφανίζονται ως βασικά ζητούμενα για την ΑΕΚ.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα κάποιες σκέψεις αναφορικά με το μέλλον του Μοχαμάντι, ο οποίος αποτελεί την εναλλακτική επιλογή του Τσούμπερ τη δεδομένη στιγμή ή τον παρτενέρ του Χατζισαφί εάν κάποια στιγμή επιλεγεί σχήμα με τέσσερις στην άμυνα και κανονικό αριστερό μπακ. Αρα, στην ΑΕΚ διερευνούν και αξιολογούν επιλογές, ώστε να είναι έτοιμοι σε κάθε ενδεχόμενο.

Τι άλλο θα μπορούσε να απασχολήσει σοβαρά την ΑΕΚ πέραν του σέντερ φορ; Προφανέστατα ένας ακόμα ακραίος. Ο Ελίασον είναι ένας πολυσύνθετος παίκτης, με δυνατότητα να παίξει και στις δύο πτέρυγες εφόσον χρειαστεί. Α

λλά εάν χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε λόγο αριστερά, τότε έρχεται ξανά στο προσκήνιο το κενό που υπάρχει στα δεξιά. Διότι, μπορεί σε πρώτη φάση να υπάρξει λύση με τον Γκατσίνοβιτς, αλλά είναι υψηλό τίμημα για την ΑΕΚ η μετατόπιση του Σέρβου από τη μεσαία γραμμή.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X