Ένας χρόνος από το μοιραίο τροχαίο και την απώλεια του Mad Clip (VIDEO)

Mad Clip: Την Δευτέρα η κηδεία του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν 2 Σεπτεμβρίου 2021 και μία αναπάντεχη πρωινή είδηση μας σόκαρε. Ο πολύ γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στις νεαρές ηλικίες τράπερ Mad Clip έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.
Αμέσως η σκέψη όλων πήγε φυσικά στην περίπτωση του Παντελή Παντελίδη, ενός καλλιτέχνη που λάτρεψαν οι φανς του και που σκοτώθηκε επίσης πολύ νέος σε τροχαίο.

Σιγά σιγά μάθαμε όλοι τις λεπτομέρειες του δυστυχήματος. Ο Mad Clip έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε κολώνα στη Βουλιαγμένη, ενώ επέστρεφε από έναν γάμο συνεργατών του, όπου διασκέδασε ανυποψίαστος για την… τραγική εξέλιξη της βραδιάς.

Ο τράπερ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 34 ετών και ενώ είχε να δώσει ακόμα πολλά. Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους θαυμαστές του τραγουδιστή, που κατέκλυσαν τα social media μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ποστάροντας φράσεις από τα τραγούδια του και εκατοντάδες “RIP” με τη φωτογραφία του.

Εκείνη η Πέμπτη έμεινε στο μυαλό μας γιατί έκρυβε άλλη μία τραγικά δυσάρεστη είδηση: ο “οικουμενικός” Μίκης Θεοδωράκης πέρασε στην αιωνιότητα. O σπουδαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης έφυγε από τη ζωή – την ίδια μέρα με τον τράπερ – σε ηλικία 96 ετών και βύθισε τη χώρα σε ανείπωτο πένθος.

Ένα τραγικό παράλληλο timing, μία γκραγκινιόλ σύμπτωση που δημιούργησε ποικίλες συζητήσεις, πόλωση στα social media με επιφανειακές αντιπαραθέσεις που φανέρωσαν κυρίως ένα πράγμα. Το “χάσμα γενεών” που συνεχώς μεγαλώνει! Πολύ μελάνι χύθηκε για μία ανούσια “σύγκριση” δύο θανάτων, δύο καλλιτεχνών από “άλλους κόσμους”, ο χαμός των οποίων έφερε δάκρυα στα μάτια για τελείως διαφορετικούς λόγους.

Το μυαλό μας σήμερα 2 Σεπτεμβρίου γυρνάει πίσω στα όσα έκοψαν την ανάσα των θαυμαστών του τράπερ πριν από έναν χρόνο, αλλά και στα όσα έγιναν “εξ ονόματός” του τη χρονιά που μας πέρασε.

Τι συνέβη εκείνη τη βραδιά; Ο τράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021, στις 02:30, στη λεωφόρο Αθηνάς και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη. Η Porsche που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της, έπεσε πρώτα σε μία κολώνα φωτισμού και στη συνέχεια σε ένα δέντρο.

Τα στοιχεία της έρευνας έδειξαν πως ο αδικοχαμένος τράπερ πρόλαβε να πατήσει φρένο στην παραλιακή και να κόψει στα 80 χιλιόμετρα από τα 134. Το πόρισμα για το μοιραίο δυστύχημα – που κυκλοφόρησε πρόσφατα – έριξε φως στα αίτια θανάτου του. Φαίνεται πως ο θάνατος του τραγουδιστή οφείλεται σε απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου του.

Χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για τον απεγκλωβισμό του, ενώ τραγική ίσως ειρωνεία είναι το γεγονός ότι επέστρεφε από μία πολύ ευχάριστη βραδιά διασκέδασης. Διασκέδαζε σε γάμο στον οποίο μαζί του ήταν και η Ελένη Φουρέιρα, μία από τις αγαπημένες φίλες και συνεργάτιδές του. Μάλιστα, οι δυο τους τραγούδησαν για τους καλεσμένους, τη μεγάλη επιτυχία τους “Μπορεί” στο πάρτι του γάμου.

Δεκάδες ήταν οι καλλιτέχνες που προχώρησαν σε αναρτήσεις στα social media, για να τιμήσουν τον φίλο τους, με την Φουρέιρα να είναι συντετριμμένη από το θάνατο του τράπερ. Θαυμαστές έσπευσαν στο σημείο του τροχαίου να αφήσουν ένα λουλούδι ή κάποιο αντικείμενο λατρείας προς τον τραγουδιστή.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης κηδεύτηκε στις 6 Σεπτεμβρίου του 2021 στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου, με πλήθος θαυμαστών να τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία, μέσα σε κλίμα οδύνης. Συντετριμμένος στην κηδεία εμφανίστηκε και ο πολύ καλός του φίλος και συνάδελφος Light, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που είχαν φτάσει στο σημείο του τραγικού τροχαίου.

H εξόδιος ακολουθία μεταδόθηκε live στο YouTube, ώστε νοερά να τον αποχαιρετήσουν όλοι οι θαυμαστές του που δεν μπόρεσαν να παραστούν στην τελετή.

Και ενώ κάποιοι φανς θρηνούσαν, άλλοι θεώρησαν σωστό να κυκλοφορήσουν στα social μια φωτογραφία του τράπερ Mad Clip από το νεκροτομείο, γεγονός που προκάλεσε την οργή και τον αποτροπιασμό πολλών χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα.

Aπό γενιά Ελλήνων μεταναστών

Ο Παναγιώτης (Peter) Αναστασόπουλος, γνωστός στο ευρύ κοινό ως Mad Clip γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 25 Μαΐου του 1987 από γενιά Ελλήνων μεταναστών. Ο τράπερ και επιχειρηματίας ήταν μέλος της Capital Music, με τα τραγούδια του να σκαρφαλώνουν στην κορυφή των charts και με το νεανικό κοινό να τον αποθεώνει.

Τα ακριβά αυτοκίνητα και η ταχύτητα ήταν οι μεγάλες του αγάπες, που τελικά του στοίχισαν την ίδια του τη ζωή. Όσοι τον γνώριζαν έκαναν λόγο για ένα “καλό παιδί”, με πάθος για τη μουσική, που πάντα βοηθούσε όσους είχαν ανάγκη. Έτσι έμεινε στη μνήμη των φίλων του ο Mad Clip, ο Παναγιώτης για τους οικείους του.

Ο καλλιτέχνης μέσα σε λίγα μόλις χρόνια κυκλοφόρησε τέσσερα άλμπουμ, μεταξύ αυτών το “Super trapper”, “O Amerikanos LP”, το “Super Trapper 2” και το “Still Active”, σε συνεργασία με τον Strat.

Είχε συνεργαστεί με τον SNIK, την Ελένη Φουρέιρα, την Ζοζεφίν, αλλά και άλλους γνωστούς καλλιτέχνες. Αυτά είναι 5 κομμάτια που λάτρεψαν οι θαυμαστές του.

Mad Clip: Όταν έδινε συνέντευξη μέσα από το μοιραίο αυτοκίνητο

Ο Mad Clip είχε εκφράσει την αγάπη του για τα γρήγορα αυτοκίνητα και τον “γρήγορο” αλλά και έντονο τρόπο ζωής, τον οποίο πρέσβευε και η μουσική του. Άλλη μία τραγική ειρωνεία; Μέρος μίας από τις τελευταίες του συνεντεύξεις είχε γυριστεί μέσα από το μοιραίο όχημα, από όπου μίλησε μάλιστα για την “τρέλα” του με τα αυτοκίνητα, την οποία ξεδίπλωνε συχνά και στους στίχους του.

Σε άλλη συνέντευξή του, είχε μιλήσει για την πορεία της καλλιτεχνικής του ζωής, τα ταραχώδη νεανικά χρόνια και την ανάμειξη με συμμορίες, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην ραπ σκηνή της Αμερικής, μέχρι να κατακτήσει την τραπ σκηνή της χώρας μας.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X