Που πάει η ΑΕΚ, που το πάνε οι άλλοι…
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου αποχαιρετά το καλοκαίρι και ετοιμάζεται για «καυτό» φθινόπωρο, με την ΑΕΚ ανάμεσα στις ομορφιές του ελληνικού ποδοσφαίρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλά πάει το πράγμα. Δεν πρόλαβε καν να μπει ημερολογιακά το φθινόπωρο και ζούμε μεγάλες στιγμές. Αλλοιώσεις αποτελεσμάτων, ντου στην ΕΠΟ, ένας κακός χαμός. Που και να βαρύνει το πράγμα. Και εμείς στην ΑΕΚ ψαχνόμαστε εάν είναι ταιριαστή η τριάδα του Αλμέιδα ή πρέπει να πάει σε τετράδα. Πως λένε, από άλλο ανέκδοτο; Κάπως έτσι. Δίπλα βαράνε τα κουδούνια και ορισμένοι εντός της ΑΕΚ εκεί, βυθισμένοι στην εσωστρέφεια τους.

Τι έχουμε να ζήσουμε ακόμα με τους… περίεργους; Απίστευτες καταστάσεις. Ξέρετε γιατί. Αφ’ ενός επειδή έτσι έμαθαν επί χρόνια και αφ’ ετέρου, επειδή έτσι νομίζουν πως είναι και το κανονικό. Τα δικά μας, δικά μας και τα δικά σας, πάλι δικά μας. Δεν ήταν ποτέ αγγελικά πλασμένος ο χώρος του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά οι ομορφιές που ξεκίνησαν και φαίνεται πως θα βιώσουμε φέτος, νομίζω πως θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο.

Βγήκε μπροστά ο ηγέτης

Ο Ολυμπιακός φέτος αλλάζει. Και σε κάθε τι νέο και διαφορετικό, εκείνος που βγαίνει μπροστά είναι ο ηγέτης. Είναι το καλοκαίρι του. Καμαρώνει τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην ελίτ του ποδοσφαίρου, αλλά εδώ συμβαίνουν απίθανα πράγματα. Εφυγε η σταθερά που λεγόταν Μαρτίνς, βγήκε από τη ναφθαλίνη ο Φορτούνης, έχει γίνει κοινωνία των Εθνών η ομάδα και δεν τραβάει η ιστορία. Στην Ευρώπη μπήκε σε ομίλους χωρίς νίκη, στην Ελλάδα για να αποφευχθεί η ήττα απαιτήθηκε ο γίγας Καραντώνης και αφού προηγουμένως, ο Μανούχος ήταν πιο ήρεμος από κάθε άλλη φορά.

Από την ώρα που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Βατσλίκ και έπειτα, ξεκίνησε μια αγωνιώδης προσπάθεια να ακυρωθεί το γκολ και να μη δει όλη η υπόλοιπη Ελλάδα τι συνέβη. Βγήκε ο Γιώργης ο Μασούρας να πει για τα δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν στον Ολυμπιακό, ψάχτηκαν όλοι να δουν τι εννοεί και που έγιναν όλα. Και έρχεται να ακυρώσει τα πάντα μια μέρα μετά ο πρόεδρος, που πήγε μαινόμενος στην ΕΠΟ για να ζητήσει να μην τιμωρηθεί ο Καραντώνης.

Γιατί να μην τιμωρηθεί πρόεδρε, αφού αδίκησε την ομάδα; Γιατί τέτοια πρεμούρα που σε έβαλε να κάνεις ηγετική παρέμβαση για τη διαιτησία; Γιατί πάλι στο μυαλό σου είναι η ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης που δεν θέλουν να φτιάξουν το ποδόσφαιρο; Γιατί χάσαμε τον Καραντώνη; Γιατί δεν είναι ο Κλάτενμπεργκ ξανά να στέλνει τα μηνύματα του και να κάνουμε πάλι μια χρονιά ζάχαρη; Ρητορικά τα ερωτήματα, αλλά θα απαντηθούν στο προσεχές μέλλον.

Ολοι ξέρουν ποια είναι η αλήθεια

Επί του παρόντος πάντως, για να ξέρουμε τι λέμε έχουμε δύο αγωνιστικές όπου ο Ολυμπιακός πήρε την αβάντα του, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ήταν πρίμα και στα δύο τους παιχνίδια (και ας κράχτηκε ο Σιδηρόπουλος από τον Παναθηναϊκό, μάλλον από…συνήθεια επειδή το έκαναν στάνταρ οι νέοι φίλοι) και η μοναδική ομάδα που απασχολήθηκε με τη διαιτησία ήταν η ΑΕΚ. Και εάν ο Κουτσιαύτης έδωσε το πέναλτι στη Λαμία, αλλά ήταν σωστός, ο Παπαδόπουλος ήταν από άλλο ανέκδοτο.

Αυτή είναι πραγματικότητα που έχουμε να βιώσουμε από εδώ και πέρα. Δεν πέφτει κανείς από τα σύννεφα. Ισως μόνο εκεί στον Παναθηναϊκό να συμβαίνουν τέτοιες διαδικασίες. Που τώρα είδαν τον Καραντώνη και σκιάχτηκαν, αλλά επί μήνες έβαζαν πλάτη για την παραμονή του Κλάτενμπεργκ. Δούλεμα κανονικό ή μπορεί να ειπωθεί και εκτός πραγματικότητας. Δεν μπορεί να γίνεσαι ουρά για τον Αγγλο… καμηλιέρη της Αιγύπτου και μετά να σε χαλάνε τα πουλέν του. Αλλά εκεί αμετανόητοι, να στηρίζουν τον Κλάτενμπεργκ.

Τα ζητήματα της ΑΕΚ

Διαβάστε τη συνέχεια

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X