ΑΕΚ: Ο Μουκουντί βασικός αριστερά στην τριάδα των στόπερ!

ΑΕΚ: Ο Μουκουντί βασικός αριστερά στην τριάδα των στόπερ!
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα δοκίμασε τον Αρόλντ Μουκουντί ως βασικό αριστερά στην τριάδα των στόπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη σημερινή δοκιμή του Ματίας Αλμέιδα προς το τέλος της προπόνησης, ο Αρόλντ Μουκουντί πήρε θέση βασικός αριστερά στην τριάδα της άμυνας της ΑΕΚ.

Η σημερινή προπόνηση της Ένωσης ήταν ανοιχτή για τον Τύπο και το enwsi.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από το προπονητικό κέντρο της Ένωσης.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα καταγράψαμε στα Σπάτα από τις δοκιμές του Αργεντινού τεχνικού, ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο ματς της Ένωσης με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο στη Ριζούπολη, αριστερά στα στόπερ.

Η δοκιμή του Αλμέιδα με Μουκουντί

Συγκεκριμένα, στη δοκιμή που έκανε ο Ματίας Αλμέιδα, η τριάδα της άμυνας της ΑΕΚ αποτελούνταν από τον Ντομαγκόι Βίντα δεξιά, τον Γιώργο Τζαβέλλα κεντρικό και τον Αρόλντ Μουκουντί στα αριστερά της τριάδας της άμυνας, εκεί που έπαιζε με Λαμία και Βόλο ο Χατζισαφί.

Στα χαφ ήταν ο Νταμιάν Σιμάνκσι και ο Ορμπελίν Πινέδα, ενώ στα δύο άκρα ο Αλμέιδα έβαλε αριστερά τον Στίβεν Τσούμπερ και δεξιά τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Στην επίθεση, ο προπονητής του Δικεφάλου έβαλε δίπλα στον Σέρχιο Αραούχο τον Λιβάι Γκαρσία με τον Πέτρο Μάνταλο να μένει εκτός ενδεκάδας.

Η κάθε ομάδα είχε 10 παίκτες και το πιθανότερο είναι ότι με τους βασικούς θα είναι και ο Γιόνσον.

Να σημειωθεί ότι από πλευράς “αναπληρωματικών”, ο Ελίασον αγωνίστηκε στο δεξί άκρο και ο Άμραμπατ κορυφή. Οι υπόλοιποι της ενδεκάδας των αναπληρωματικών αποτελούνταν από τους: Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, τριάδα στην άμυνα με Χατζισαφί, Μήτογλου και Ρότα. Στον άξονα έπαιζαν ο Μάνταλος και ο Γιόνσον, ο Ελίασον δεξιά, ο Μοχαμάντι αριστερά και οι Αλμπάνης και Άμραμπατ στην κορυφή

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X