ΑΕΚ: Οι περιπτώσεις Φαν Βέερτ και Καμπά για την επίθεση

ΑΕΚ: Οι περιπτώσεις Φαν Βέερτ και Καμπά για την επίθεση
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση επιθετικού, ενώ πιθανό είναι να υπάρξουν και άλλες μεταγραφικές προσθήκες στη συνέχεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Ελίασον η ΑΕΚ έφτασε τις έξι μεταγραφές για την τρέχουσα περίοδο, αλλά προφανώς δεν σταματά εδώ. Επόμενος στόχος για τους «κιτρινόμαυρους» είναι η απόκτηση σέντερ φορ, που θα πλαισιώσει τους Αραούχο και Γκαρσία στη γραμμή κρούσης. Αυτή είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση, που επιβεβαιώνεται και από την ΑΕΚ, δίχως αυτό πάντως να σημαίνει πως θα περιοριστεί σε αυτήν την προσθήκη ως τις 15 Σεπτεμβρίου και το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Είναι σημαντικό, πως παρά τις διάφορες αναφορές για το στυλ του επιθετικού που αναζητά η ΑΕΚ, η στόχευση είναι ξεκάθαρα για στράικερ. Ανεξαρτήτως των επιμέρους χαρακτηριστικών που μπορεί να έχει κάποιος ποδοσφαιριστής, η ΑΕΚ εξετάζει αυτήν την περίοδο παίκτες που είναι επιθετικοί κορυφής. Πάντα στις μεταγραφές υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα, αλλά σε αυτήν τη φάση η ΑΕΚ εστιάζει σε επιθετικούς κορυφής.

Από τα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα, ο Φαν Βέερτ του Βόλου είναι ένας παίκτης που ταιριάζει αρκετά στο προφίλ του επιθετικού που αναζητά η ΑΕΚ, αλλά καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν πως δεν υπάρχει κινητικότητα αυτήν την περίοδο για τον Ολλανδό. Οσον αφορά τον Σόρι Καμπά, είναι ένας παίκτης που έχει προταθεί, αλλά δεν υπάρχει κάτι περισσότερο στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X