Καλά το δουλεύουν Ολυμπιακός και Αρης - Ο Κανέδα του Καρυπίδη, είχε βοηθό σε δύο ομάδες τον Κορμπεράν του Μαρινάκη!

Καλά το δουλεύουν Ολυμπιακός και Αρης - Ο Κανέδα του Καρυπίδη, είχε βοηθό σε δύο ομάδες τον Κορμπεράν του Μαρινάκη!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκλεκτός του Άρη, Ραούλ Κανέδα, ήταν εκείνος που είχε πάρει βοηθό τον Κάρλος Κορμπεράν στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό των Αλ Ιτιχάντ και Αλ Νασρ

Ο Χερμάν Μπούργος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Άρη, ο οποίος στράφηκε στην ισπανική αγορά για τον αντικαταστάτη του. Ο εκλεκτός των Κιτρίνων είναι ο Ραούλ Κανέδα Πέρεθ, ο οποίος μεταξύ άλλων υπήρξε στο παρελθόν βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Διαβάζοντας κανείς το βιογραφικό του 53χρονου Ίβηρα τεχνικού, θα δει ότι βρέθηκε ως βοηθός στους πάγκους της μεξικανικής Ντοράντος ντε Σιναλόα, της Σοσιεδάδ και της Αλμερία, ενώ η πρώτη του δουλειά ως πρώτος προπονητής ήταν στην Αλ Ιτιχάντ (2011-13).

Εκεί ο Κανέδα είχε -μεταξύ άλλων- ως συνεργάτη του, συγκεκριμένα γυμναστή της ομάδας του, τον Κάρλος Κορμπεράν! Όχι, δεν πρόκειται για κάποια συνωνυμία, αλλά για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος κατόπιν σύστασης του Πεπ Γκουαρδιόλα, είχε μπει στο τιμ του Κανέδα, φτάνοντας με την Αλ Ιτιχάντ ως τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κορμπεράν μάλιστα ακολούθησε τον συμπατριώτη του και στην αμέσως επόμενη δουλειά του, στην Αλ Νασρ, τη διετία 2014-16, με αναβαθμισμένο πλέον ρόλο, αφού είχε καθήκοντα βοηθού προπονητή του Κανέδα.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε οι δυο τους να συναντηθούν ξανά μετά από χρόνια στην Ελλάδα, σε αντίπαλους πάγκους…

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X