Ο Μαρινάκης πρέπει να πάρει θέση μετά το «έγκλημα» Καραντώνη στο Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός!

Ο Μαρινάκης πρέπει να πάρει θέση μετά το «έγκλημα» Καραντώνη στο Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός!

Η αλλοίωση αποτελέσματος απ’ τον Καραντώνη απαιτεί την άμεση και δυναμική παρέμβαση του προέδρου της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεύτερη αγωνιστική κι ο Ολυμπιακός μετρά ήδη 1 βαθμό συν λόγω διαιτησίας. Μετά από ξεκάθαρη και καραμπινάτη αλλοίωση αποτελέσματος στην Τρίπολη. Εκεί όπου μέχρι τώρα μάζευαν τα «αίματα» απ’ τη «σφαγή» του νυν σχολιαστή φάσεων στο MEGA, Ηλία Σπάθα, σε εκείνο το 0-0 του 2014-15. Πριν εμφανιστεί με… τσεκούρι ο Καραντώνης.

Αυτό το… εκλεκτό μέλος της διαιτησίας, που ήταν και στο περσινό Αστέρας-Ολυμπιακός, ήταν στο περσινό ΟΦΗ-Παναθηναϊκός, ήταν στο Λαμία-Άρης για το κύπελλο. Αντί να βλέπει τη Super League αραχτός στον καναπέ του σαλονιού του μετά απ’ όλα αυτά, συνεχίζει να διαιτητεύει και να στερεί νίκες, αλλοιώνοντας το ίδιο το πρωτάθλημα.

Ο ρέφερι που έχει εξαιρετική σχέση με τον Θόδωρο Καρυπίδη όπως είχε δηλώσει ο Αλέξης Κούγιας τον Δεκέμβρη του 2020, πέρασε «πριονοκορδέλα» τον Αστέρα Τρίπολης ακυρώνοντας ένα πεντακάθαρο γκολ. Φάση για την οποία ο Πίπα που είναι ο ποδοσφαιριστής στον οποίο έγινε το υποτιθέμενο φάουλ, δε διαμαρτύρεται αρχικά. Κάνει την προσπάθειά του, σηκώνεται για κεφαλιά, βλέπει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα και απογοητεύεται. Κι αφού είδε μια χλιαρή αντίδραση από συμπαίκτες του, σήκωσε κι αυτός το χέρι, εμφανώς σαστισμένος και χωρίς καλά-καλά να καταλαβαίνει γιατί.

Ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, σήκωσε απίστευτη… σκόνη για τη διαιτησία. Έβαλε τα στήθη του μπροστά για να μη χάσει το μεροκάματο απ’ τη χώρα μας ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Φωνάζει για την επαγγελματική διαιτησία.

Αλήθεια λοιπόν, ποια η γνώμη του για αυτή τη διαιτησία; Ποια η γνώμη του για το γεγονός πως ένα μέλος του συνεταιρισμού, ο Αστέρας Τρίπολης, χάνει 2 βαθμούς που αγωνιστικά τους κέρδισε, επειδή έτσι γούσταρε ο Καραντώνης και δεν τόλμησε να αλλάξει την απόφασή του, ο VAR Ευαγγέλου.

Ευκαιρία να κάνει κάτι και ο έμμισθος Κλάτενμπεργκ. Ως εκπαιδευτής της διαιτησίας κι ενώ μέχρι το τέλος της περασμένης σεζόν αυτός όριζε τον Καραντώνη, ίσως να κατάλαβε πως είναι… ανεπίδεκτος μαθήσεως. Ήδη έπρεπε να έχουν υπάρξει ανακοινώσεις απ’ τη λίγκα για να μην επιτραπεί στον Καραντώνη να πιάσει σφυρίχτρα ούτε σε τοπικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X