Μπαρτσελόνα: Στρέφεται σε Μενιέ μετά τον τραυματισμό του Φόιτ

Μπαρτσελόνα: Στρέφεται σε Μενιέ μετά τον τραυματισμό του Φόιτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τραυματισμός του Χουάν Φόιτ άλλαξε τον σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα, η οποία πλέον έχει ως πρώτο στην λίστα της για την θέση του δεξιού μπακ τον Τόμας Μενιέ.

Οι «Καταλανοί» αναγκάζονται για δεύτερη φορά το φετινό καλοκαίρι να αλλάξουν τα πλάνα τους σχετικά με τον παίκτη που θα αποκτήσουν για την θέση του δεξιού μπακ. Ο Σέζαρ Αθπιλικουέτα και η ανανέωση του συμβολαίου του με την Τσέλσι ήταν η πρώτη φορά και τώρα ο τραυματισμός του Φόιτ της Βιγιαρεάλ είναι η δεύτερη. Όπως και τότε, έτσι και τώρα, η εναλλακτική επιλογή είναι ο Τόμας Μενιέ της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο 30χρονος Βέλγος, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την γερμανική ομάδα, βλέπει πολύ θετικά την επιλογή της Μπαρτσελόνα για την συνέχεια της καριέρας του, ωστόσο το ζήτημα είναι να τα βρει η ομάδα του Τέρζιτς με τους Καταλανούς. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν ήδη κάνει επαφές με τον ατζέντη του παίκτη και θα κάνουν και μία πρόταση στην Ντόρτμουντ που φαίνεται να αξιώνει περίπου 15 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν θέλουν εκείνοι να φτάσουν. Έχει υπάρξει το σενάριο να συμπεριληφθεί στο deal και ο Σερτζίνιο Ντεστ.

Σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει και η χειροτέρευση των σχέσεων του Βέλγου δεξιού μπακ με τον προπονητή των Βεστφαλών, Έντιν Τέρζιτς, αφού σύμφωνα με την Bild, τα πράγματα δεν πάνε ιδιαίτερα καλά μεταξύ τους.

Την περσινή χρονιά ο Μενιέ πραγματοποίησε 26 συμμετοχές με την Ντόρτμουντ σκοράροντας δύο γκολ και μοιράζοντας πέντε ασίστ ενώ φέτος έχει παίξει σε τέσσερα ματς.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X