Χατζηχρήστος: «Αγωνίζομαι και παλεύω - Λυπηρό αυτό που έγινε στην OPAP Arena»

Χατζηχρήστος: «Αγωνίζομαι και παλεύω - Λυπηρό αυτό που έγινε στην OPAP Arena»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του αρχηγού, Δημήτρη Χατζηχρήστου για την μάχη που δίνει για την υγεία του, αλλά και τις εξελίξεις με το γήπεδο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του, ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη και αναφέρθηκε σε όσα έγιναν πριν λίγες μέρες στην OPAP Arena.

Ο ιστορικός ηγέτης της Original μίλησε στο «Φως» για την δύσκολη μάχη που δίνει και τόνισε μεταξύ άλλων: «Το παλεύω, προσπαθώ, αγωνίζομαι. Δεν είναι γρίπη για να περάσει. Ευτυχώς υπάρχει πολύς κόσμος που με αγαπάει και με στηρίζει. Θέλει τον χρόνο του και θέλει να έχεις γερό οργανισμό. Έχασα 11 κιλά, τον Σεπτέμβρη θα κάνω την έκτη χημειοθεραπεία μου.

Μέσα σε δύο τρεις μήνες αλλάζει η ζωή σου, έρχονται τα πάνω κάνω. Βλέπεις την ζωή με άλλο μάτι. Σε αυτή την αρρώστια το βαρόμετρο είναι η ψυχολογία. Όχι ρε π…, δεν θα με γ…. εσύ, θα σε γ… εγώ. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που μου έχει συμπαρασταθεί».

Επιπρόσθετα, ο Χατζηχρήστος αναφέρθηκε και σε όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο στην OPAP Arena, λέγοντας: «Είναι λυπηρό αυτό που έγινε. Το θέμα είναι ότι ενώ υπήρχαν άνθρωποι που μπορούσαν να το σταματήσουν και να το προλάβουν, δεν τους απασχόλησε. Αφού βλέπει η ΠΑΕ ότι εδώ και δύο μήνες όποιος θέλει μπαίνει και βγαίνει, υπάρχει μία λαχτάρα από τον κόσμο, φύλαξέ το. Μην πατάνε το γρασίδι, μην λεηλατούν υλικό».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X