«Ο Τάτα Μαρτίνο πήγε στην Ελλάδα, για να δει τον Πινέδα με την ΑΕΚ»

«Ο Τάτα Μαρτίνο πήγε στην Ελλάδα, για να δει τον Πινέδα με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής του Μεξικού, Τάτα Μαρτίνο, βρέθηκε στην Ελλάδα για τον Ορμπελίν Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ελλάδα βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο εκλέκτορας του Μεξικού, Τάτα Μαρτίνο, για να δει τον Ορμπελίν Πινέδα αγωνιζόμενο με την ΑΕΚ, σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο ο έμπειρος τεχνικός πραγματοποίησε ευρωπαϊκό τουρ και είδε παίκτες που αγωνίζονται στην Εθνική ομάδα της χώρας και παίζουν στην Ευρώπη. Έτσι βρέθηκε στην Αθήνα για να δει τον «νεοφερμένο» στην ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα.


«Ο Μαρτίνο δεν βρέθηκε μόνο στην Ισπανία και την Πορτογαλία, αλλά πήγε και στην Ολλανδία , όπου έχει αρκετούς διεθνείς το Μεξικό, στην Ιταλία , ακόμη και στην Ελλάδα, για να δει τον «νεοφερμένο» Πινέδα», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, έκανε και δηλώσεις, όπου υποστήριξε πως ήταν στην Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ολλανδία, αλλά και στην Ελλάδα υποστηρίζοντας πως «όλοι οι διεθνείς παίκτες είναι πολύ χαρούμενοι που βρίσκονται σε ένα τόσο σημαντικό πρωτάθλημα όπως το ολλανδικό. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τον Πινέδα στην Ελλάδα, όπου τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του είναι πολύ χαρούμενοι».


Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X