Ο Παπαδόπουλος έκανε μεγάλη ζημιά στην ΑΕΚ!

Ο Παπαδόπουλος έκανε μεγάλη ζημιά στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρανκάσας επιστρέφει για να αναδείξει τον πρόστυχο ρόλο του τρομοκρατημένου Παπαδόπουλου στο ματς της ΑΕΚ με το Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είδα τις διαιτησίες της πρεμιέρας και είπα να μη ρίξω λάδι στη φωτιά. Να μην ψάχνομαι για όσα περίεργα ακούγονται, γιατί επιχειρείται κάτι νέο. Ετσι, μολονότι η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που θα μπορούσε να έχει κάποια παραπονάκια από τη διαιτησία του Κουτσιαύτη στη Λαμία και το τραβηγμένο πέναλτι στον Σιμάνσκι, έκρινα πως οι διαιτητές τα πήγαν καλά. Συνολικά, ο Κουτσιαύτης ήταν σοβαρός και μετρημένος στην Λαμία, ενώ ο Μανούχος πήγε καλά στο Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς να δείξει φόβο.

Και έρχεται χθες ο Παπαδόπουλος, να βάλει φυτιλιά. Ξέρω πως αρκετοί θα πείτε, μα καλά, η διαιτησία είναι ο λόγος που έχασε η ΑΕΚ από το Βόλο; Ναι και η διαιτησία διαδραμάτισε το ρόλο της. Ο Παπαδόπουλος συνέβαλε με τη διστακτικότητα και τις περίεργες αποφάσεις του, έβαλε πλάτη ώστε να μην παιχθεί ποδόσφαιρο. Ισως η πιο εξοργιστική και χαρακτηριστική φάση στο ματς της Ριζούπολης, είναι αυτή με τη βουτιά του Ντέλετιτς.

Σε φάση που ούτε καν ο Σέρβος τόλμησε να ζητήσει κάτι και προσπαθούσε να αποφύγει την κάρτα για το πέσιμο χωρίς καμία επαφή με τον Χατζισαφί, η ΑΕΚ έχει βγει σε επίθεση. Αραούχο και Λιβάι βγήκαν με έναν αμυντικό που απομάκρυνε σε πλάγιο, ο Λιβάι έτρεξε για την εκτέλεση με την άμυνα του Βόλου σε απόλυτη ανισορροπία και ο Παπαδόπουλος σταμάτησε (!!!!) το παιχνίδι για να εξεταστεί το VAR. Θαρρείς και εάν άφηνε το ματς, ακόμα και εάν σκόραρε η ΑΕΚ και υπήρχε πέναλτι, δεν θα μπορούσε να το γυρίσει πίσω.

Ο Παπαδόπουλος ήταν εκνευριστικός, με σφυρίγματα που προκαλούσαν το μυαλό και έδειχναν πως ήταν χαμένος. Ή ίσως να ήταν απλά στοχευμένος. Βλέπετε, οι διακοπές χωρίς λόγο είναι μια διαδικασία που πλήττει την ομάδα που προσπαθεί να πιέσει και να βρει ρυθμό, ενώ απίστευτη ήταν και η αβάντα που προσέφερε στο Βόλο ανεχόμενος τις καθυστερήσεις που έκαναν από το πρώτο λεπτό. Ειδικά ο Κλέιμαν, έτρωγε ένα λεπτό σε κάθε επαναφορά, αλλά πήρε κάρτα μόλις στο δεύτερο ημίχρονο.

Τα απομεινάρια του Κλάτενμπεργκ

Την περυσινή σεζόν, ο Παπαδόπουλος είχε πέσει θύμα ακραίου μπούλινγκ από τον Κλάτενμπεργκ, κυρίως για τη διαιτησία του ΑΕΚ –Ατρόμητος. Αν και τότε οι αποφάσεις του ήταν σωστές και μάλιστα στο VAR ήταν ο πιο έμπειρος Σιδηρόπουλος που τις στήριξε όλες, ο Αγγλος έκανε τα παιχνίδια του. Τον άφησε έξω από τρεις σερί ορισμούς και στη συνέχεια παρά το γεγονός πως ήταν διεθνής, τον έβαζε 4ο σε πιο άπειρους διαιτητές.

Φάνηκε τελικά, πως ο Παπαδόπουλος ήταν απόλυτα επηρεασμένος από όλο αυτό το κλίμα που δημιούργησε ο Κλάτενμπεργκ. Ο πρώην αρχιδιαιτητής, ο εκλεκτός του προέδρου της Super League, είχε διαμορφώσει κλίμα ακραία εχθρικό προς την ΑΕΚ και ο διαιτητής από τη Μακεδονία φάνηκε, ότι δεν μπόρεσε να τα ξεπεράσει όλα αυτά. Ηταν ένα σαφές μήνυμα για την ΑΕΚ, που δεν πρέπει να επιτρέψει ανάλογη τέτοια διαιτησία σε παιχνίδι της.

Ο Γκρανκάσας

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X