«Βαράνε» τα «καμπανάκια» για την ΑΕΚ – Ήττα (0-1) σοκ από τον Βόλο!

«Βαράνε» τα «καμπανάκια» για την ΑΕΚ – Ήττα (0-1) σοκ από τον Βόλο!
Photo Credits: INTIME

Η κακή εμφάνιση της ΑΕΚ και ο εκνευρισμός που δημιούργησε ο Παπαδόπουλος την έφεραν σε ένα πολύ αρνητικό αποτέλεσμα πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε μία πολύ κακή εμφάνιση και ηττήθηκε με 0-1 από τον Βόλο μέσα στην Ριζούπολη μπροστά σε 13.000 φίλους της, για την 2η αγωνιστική της Super League.

Η Ένωση προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ και να πάρει κάτι από το παιχνίδι, όμως ο εξαιρετικός Κλέιμαν και η καλή αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων μπλόκαρε τους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα.

Το 3-1-4-1-1 του Αργεντίνου κόουτς δεν «τσούλησε» ούτε απόψε, ο Βόλος εκμεταλλεύτηκε μία φάση με ένα δυνατό σουτ του Ντέλετιτς στο 19’ και ο ρέφερι Παπαδόπουλος την… εκνεύρισε με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να πάρει τίποτε απόψε. Σε ένα παιχνίδι που την φέρνει πολύ… πίσω, αρκετά νωρίς.


Η ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση άμεσα είναι μεγάλη και δεν φάνηκε μόνο απόψε. Η απόκτηση του Ελίασον για τα άκρα της επίθεσης προφανώς και δεν φτάνει, με την ανάγκη για φορ με γκολ και έξτρα κινήσεις στην άμυνα να «φωνάζουν».

15-5 οι τελικές υπέρ της ΑΕΚ, 4-3 εντός εστίας.

Για την Ένωση επίσημο ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα έκανε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, σε αντίθεση με τον Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος έμεινε στον πάγκο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το LIVE του αγώνα

Το ματς

Ο Ματίας Αλμέιδα διατήρησε την ίδια ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι με τη Λαμία και το 3-1-4-11. Μουκουντί και Γκατσίνοβιτς είναι στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού, ο οποίος προτίμησε να τους κρατήσει στον πάγκο.


Ο Κώστας Μπράτσος με 4-2-3-1 προσπάθησε εξ’ αρχής να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους στο σύστημα της ΑΕΚ και να ξεπεράσει την πίεση της Ένωσης με το πρέσινγκ ψηλά. Στο 4’ και στο 7’ ο Βόλος βρήκε αυτά τα κενά, αλλά δεν τα εκμεταλλεύτηκε όπως θα ήθελε, με την Ένωση να μην μπορεί να απειλήσει στο ξεκίνημα παρότι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Σιμάνσκι ήταν ο κόφτης στο κέντρο, με Γιόνσον-Πινέδα μπροστά του.

Και στο 19’ ο Βόλος… χτύπησε την ΑΕΚ. Ο Ντέλετιτς από πολύ δύσκολη θέση με ένα υπέροχο σουτ εκτός περιοχής, νίκησε τον Στάνκοβιτς, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει… Και το 0-1 «πάγωσε» τους πάντες στην Ριζούπολη. Η ΑΕΚ μετά το γκολ προσπάθησε να απειλήσει άμεσα στο γκολ του Βόλου, όμως όλες οι τελικές της προσπάθειες σταματούν από τους αμυνόμενους του Κώστα Μπράτσου.


Η ΑΕΚ επέμενε από δεξιά με τον Άμραμπατ για να χτυπήσει την αντίπαλη άμυνα, όπως έκανε και ο Βόλος που «φόρτωνε» την πλευρά του Μαροκινού λόγω της αδυναμίας του στις επιστροφές. Στο 32’ η ΑΕΚ άγγιξε την ισοφάριση, με τον Μάνταλο να κάνει την κάθετη στον Τσούμπερ, έκανε το 1-2 με τον Γιόνσον, ο Ελβετός σούταρε αμέσως αλλά ο Κλέιμαν ενστικτωδώς απέκρουσε σε κόρνερ. Με τον κόσμο να σπρώχνει, η Ένωση πήρε… μπρος και πίεσε περισσότερο, αλλά ο Βόλος δεν άφηνε πολλά περιθώρια αμυντικά. Και κάπως έτσι δίχως άλλες μεγάλες φάσεις έμεινε το 0-1 μέχρι το ημίχρονο.


Στο β’ ημίχρονο ο Αλμέιδα έριξε Γκαρσία στην επίθεση και Γκατσίνοβιτς δεξιά και η ΑΕΚ είχε καλύτερη επιθετική συμπεριφορά και ήταν πιο ενεργητική, αλλά δεν μπορούσε να φτιάξει φάσεις. Στο 51’ ο Γκατσίνοβιτς από πλάγια θέση δοκίμασε ένα συρτό σουτ, με τον Κλέιμαν να πέφτει στη γωνιά του και να μπλοκάρει την μπάλα. Πέντε λεπτά μετά ο Ματίγια μπήκε στο γήπεδο για το Βόλο, ενώ στο 59’ από αναμπουμπούλα ο Βόλος παραλίγο να βάλει αυτογκόλ. Ο Γκατσίνοβιτς έδωσε νέα πνοή στην ΑΕΚ, όχι όμως και ο Γκαρσία, ενώ ο Αραούχο έμεινε πιο πίσω και δεν ήταν τόσο απειλητικός.


Στο 64’ ο Λιβάι Γκαρσία από πλάγια θέση δοκίμασε το ψιλοκρεμαστό σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Αλμέιδα έβαλε τον Ρότα και γύρισε το σύστημα σε 4άδα στην άμυνα, όμως ούτε και αυτό είχε αποτέλεσμα και ουσία. Αμέσως μετά η ΑΕΚ έφτασε κοντά στο γκολ της ισοφάρισης σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά ο Τσούμπερ μέσα στην περιοχή δοκίμασε ένα σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ, ενώ ένα λεπτό μετά ο Ρότα μέσα από την περιοχή δοκίμασε ένα σουτ, το οποίο κόπηκε από την άμυνα του Βόλου. Η ΑΕΚ είχε περιορίσει τον Βόλο στα καρέ του, όμως δεν μπορεί να νικήσει τον Μπόρις Κλέιμαν. Ο Βόλος αμυνόταν καλά και έψαχνε στην κόντρα κάτι καλό. Στο 80’ ο Σιμάνσκι είχε ένα καλό σουτ που απείλησε τον Κλέιμαν, αλλά τίποτε παραπάνω. Ο Αλμέιδα στα τελευταία λεπτά έριξε Αλμπάνη στο παιχνίδι για να απειλεί περισσότερο. Ούτε αυτό έφερε ουσία για την ΑΕΚ, που έψαχνε με ανορθόδοξο τρόπο το γκολ. Και κάπως έτσι έληξε το ματς με τον Βόλο να κερδίζει 0-1 και την κάκιστη απόψε ΑΕΚ να ψάχνει τι φταίει, να περιμένει την μεταγραφική ενίσχυση και πως μπορεί να… αντιδράσει μετά από το αποψινό.


Ο MVP του ΑΕΚ-Βόλος

Για την ΑΕΚ κορυφαίος και ίσως ο μοναδικός διασωθέντας στο παιχνίδι απόψε ήταν ο Γενς Γιόνσον που ήταν παντού. Ο Δανός ήταν «κολόνα» στον άξονα, αλλά αυτό δεν έφτανε για την Ένωση. Για τον Βόλο ο Ντέλετιτς με την έμπνευση του να σουτάρει απευθείας στο 19’ «καθάρισε» το ματς…


Κλειδί του αγώνα ΑΕΚ-Βόλος

Η χαμένη ευκαιρία του Τσούμπερ που «έβγαλε» εντυπωσιακά ο Κλέιμαν στο 32’ και έμεινε το 0-1 σε καίριο σημείο, ήταν αυτό που δεν ήθελε η ΑΕΚ. Φάση-κλειδί, περισσότερο και από το γκολ του Ντέλετιτς νωρίτερα.

ΑΕΚ – Βόλος 0-1

Γήπεδο: «Γεώργιος Καμάρας»

Γκολ: 19’ σουτ Ντέλετιτς 0-1

Κίτρινες: Γιόνσον (47’), Βίντα (54’), Γκατσίνοβιτς (91′) – Λούνα (20’), Μεταξάς (35’), Κλέιμαν (64’), Φαν Βέεερτ (100′)

Κόκκινες:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί – Σιμάνσκι – Άμραμπατ (46′ Γκατσίνοβιτς), Γιόνσον (82′ Αλμπάνης), Πινέδα, Τσούμπερ – Μάνταλος (46′ Λιβάι Γκαρσία), Αραούχο.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα – Μεταξάς (56′ Ματίγια), Τσοκάνης – Ντέλετιτς (81′ Πίρινεν), Πάολο Φερνάντες, Βίκτορ Φερνάντεθ (71′ Ουές) – Φαν Βέερτ.

Τα γκολ του ΑΕΚ-Βόλος



Η μετάδοση του ΑΕΚ-Βόλος

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X