Βόλος: Χωρίς Μπαριέντος, Μεσκίδα απέναντι στην ΑΕΚ

Βόλος: Χωρίς Μπαριέντος, Μεσκίδα απέναντι στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δίχως τους Μεσκίδα και Μπαριέντος θα αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (27/8 21:30) κόντρα στην ΑΕΚ ο Βόλος.

Την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (27/8 21:30) κόντρα στην ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ολοκλήρωσε ο Βόλος.

Οι Θεσσαλοί που θα έχουν πλέον στον πάγκο τους τον Κώστα Μπράτσο, ο οποίος αποτελεί πλέον τον αντικαταστάτη του Οσβάλντ Τανσό δεν μπορούν να υπολογίζουν για το ματς με την Ένωση στις υπηρεσίες των Μεσκίδα και Μπαριέντος που είναι τραυματίες και αποτελούν τα μοναδικά προβλήματα των «κυανέρυθρων».

Σ΄ότι έχει να κάνει με την αποστολή της ομάδας της Μαγνησίας, η οποία θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα για το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους», αυτή αποτελείται από τους: Κλέιμαν, Παπαδόπουλο, Άλχο, Ουές, Σιέλη, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Τριανταφύλλου, Λούνα, Λυμπεράκη, Τσοκάνη, Ματίγια, Ουεντραόγκο, Μεταξά, Τσέλιο, Ντέλετιτς, Φερνάντες Πάολο, Φερνάντεζ Βίκτορ, Σταμένκοβιτς και Φαν Βέερτ

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X