Πάει για το... μπαμ με Κριστιάνο η Νάπολι, δίνει τον Οσίμεν στη Γιουνάιτεντ! (ΦΩΤΟ)

Οπαδοί Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά διοίκησης: «Αυτό που είδαμε είναι μια ντροπή»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο επεισόδιο στο… σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τους Ιταλούς να γράφουν ότι η Νάπολι είναι πολύ κοντά στο να ρίξει την «βόμβα»!

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, αν και δεν το θέλει, θα μείνει και φέτος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι Ιταλοί επιμένουν ότι το θέμα δεν έχει κλείσει…

«Παίρνει σάρκα και οστά η επιχείρηση σοκ: CR7 για Σπαλέτι, Οσίμεν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι βάσεις για τη συμφωνία: 100 εκατ. ευρώ για τον Νιγηριανό και τον Πορτογάλο ως δανεικό, με τη Γιουνάιτεντ να καλύπτει μέρος του μισθού του» αναφέρει σχετικά η εφημερίδα Tuttosport σημειώνοντας οτι πρέπει να πειστεί ο Ρονάλντο για να ολοκληρωθεί η… επιχείρηση!

Σημειώνεται πως ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες μιλάει ήδη με τους «παρτενοπέι», ώστε να εξασφαλίσει στον Ρονάλντο τη μετακίνησή του σε μια ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X