Ολυμπιακός: Μπήκε στο Europa League χωρίς νίκη σε 6 αγώνες!

Ολυμπιακός: Μπήκε στο Europa League χωρίς νίκη σε 6 αγώνες!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ολυμπιακός μπήκε στους ομίλους του Europa League χωρίς να κερδίσει ούτε ένα ματς!

Οι Ερυθρόλευκοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1 με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο «Καραϊσκάκης» και κατάφεραν να περάσουν, εν τέλει, στους ομίλους του Europa League μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, όπου και με ήρωα τον Βατσλίκ αναδείχτηκε νικητής με 3-1.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Ολυμπιακός κατάφερε να μπει στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης χωρίς να έχει κερδίσει ούτε ένα από τα έξι παιχνίδια προκριματικών που έδωσε φέτος στην Ευρώπη!

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Πειραιά έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Μακάμπι Χάιφα για τη 2η φάση των προκριματικών του Champions League και ηττήθηκε με το βαρύ 0-4 εντός έδρας, εν συνεχεία στα παιχνίδια με την Σλόβαν αναδείχτηκε ισόπαλος με 1-1 (εκτός) και 2-2 (εντός), περνώντας στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ με τον Απόλλωνα μέτρησαν δύο 1-1 (έξω-μέσα) και ξανά από τα 11 βήματα οδηγήθηκαν στους ομίλους του Europa!

Το συνολικό ρεκόρ του, δηλαδή, πριν τη διαδικασία των πέναλτι ήταν 0-5-1…

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X