Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η πρώτη 40άρα Έλληνα διεθνή μετά από 33 χρόνια!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η πρώτη 40άρα Έλληνα διεθνή μετά από 33 χρόνια!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την διαστημική εμφάνισή του κόντρα στη Σερβία κατέγραψε επίδοση καριέρας με την Εθνική και έγινε ο πρώτος διεθνής που σκοράρει 40+ πόντους μετά από 33 χρόνια!

Ο Greek Freak, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 40 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ, καταγράφοντας την κορυφαία του επίδοση με την γαλανόλευκη.

Ο Γιάννης έγινε μόλις ο 4ος παίκτης στην ιστορία της γαλανόλευκης που βάζει 40+ σε ένα ματς, μετά τον Γκάλη (κατέχει, 1η θέση με 53 πόντους και… μυριάδες 40άρες), τον Κολοκυθά (43) και τον Γκούμα (40).

Τελευταίος παίκτης πριν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που έβαλε 40+ πόντους σε αγώνα της Εθνικής ήταν ο αξεπέραστος, Νίκος Γκάλης.

Συγκεκριμένα, στις 29 Νοεμβρίου του 1989, στο παιχνίδι με την Βουλγαρία, η Εθνική είχε νικήσει τους Βούλγαρους στο Πάζαρτσικ με σκορ 84-78, με τον «γκάνγκστερ» να σημειώνει 43 πόντους!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X