ΑΕΚ: Οι 11 του Αλμέιδα για Βόλο – Η σημερινή δοκιμή στα Σπάτα

ΑΕΚ: Οι 11 του Αλμέιδα για Βόλο – Η σημερινή δοκιμή στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Τι δοκιμάζει ο Ματίας Αλμέιδα για το ΑΕΚ - Βόλος του Σαββάτου στην Ριζούπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το Σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στο Βόλο (21:30, Ριζούπολη) και ο Ματίας Αλμέιδα σήμερα έκανε την πρώτη δοκιμή 11άδας για την 2η αγωνιστική της Super League.

O Αργεντίνος κόουτς της Ένωσης με δεδομένο ότι δεν έχει ακόμη 100% έτοιμους τους Γκατσίνοβιτς-Μουκουντί, επέμεινε στην 11άδα που έπαιξε στη Λαμία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Και στόχος του Aλμέιδα είναι να δώσει ρυθμό στην ομάδα μέσα από τα παιχνίδια για να βελτιώσει την εικόνα της και να μεγαλώσει τα καλά της διαστήματα.

Η δοκιμή στην ΑΕΚ για το ματς με τον Βόλο

Έτσι σήμερα στα Σπάτα ο Τζαβέλλας είχε πάλι βάθος στην τριάδα των στόπερ με Βίντα-Χατζισαφί δίπλα του, τον Σιμάνσκι με τον Γιόνσον και τον Πινέδα στον άξονα να αλλάζουν συνεχώς ρόλους, στα άκρα Τσούμπερ και Άμραμπατ, ενώ στην επίθεση ξανά δίπλα στον Αραούχο με ελευθερίες στο παιχνίδι του ήταν ο Μάνταλος σε διάταξη 3-1-4-1-1, στην οποία επέμεινε και σήμερα ο Ματίας Αλμέιδα.

Οι Γκατσίνοβιτς και Μουκουντί έπαιξαν με τους αναπληρωματικούς και το πιθανότερο είναι ότι θα βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι με το Βόλο. Με τους αναπληρωματικούς θέση στον άξονα είχε και ο Γαλανόπουλος, ο οποίος έπαιξε την περασμένη Κυριακή στο φιλικό με την ΑΕΚ Β’ στα Σπάτα απέναντι στην Κηφισιά.

Δείτε πως κέρδισε η ΑΕΚ 0-3 τη Λαμία στην πρεμιέρα της Super League:

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X