Βόλος: «Τρέχουν» για ΑΕΚ Μπαριέντος και Μεθκίδα

Βόλος: «Τρέχουν» για ΑΕΚ Μπαριέντος και Μεθκίδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη ετοιμάζεται ο Βόλος, με τον Κώστα Μπράτσο να είναι αυτός που θα κάτσει στον πάγκο της θεσσαλικής ομάδας.

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Αστέρα απουσίασε μια πολύτιμη μονάδα για τον Βόλο, ο Ζαν Μπαριέντος, ο οποίος θα έδινε άλλη οντότητα στη μεσαία γραμμή, με την εμπειρία του, αλλά και με την ποδοσφαιρική του αξία.

Επίσης, απουσίασε ο Νικολάς Μεθκίδα, ο οποίος και αυτός ήταν τραυματίας. Αμφότεροι έχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι έτοιμοι μέχρι το Σάββατο, προκειμένου να ενισχύσουν τον Βόλο στη δύσκολη αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ αναμένεται να υπάρξουν ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με τους παίκτες που ξεκίνησαν στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αστέρα.

Πηγή: e-thessalia

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X