Κίνηση των Σικάγο Μπουλς για τον Κώστα Αντετοκούνμπο

Κίνηση των Σικάγο Μπουλς για τον Κώστα Αντετοκούνμπο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από μερικές μέρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όταν ρωτήθηκε αν θα αγωνιζόταν ποτέ στους Σικάγο Μπουλς, είχε πει ότι «πιστεύω πως σε όποιον και αν κάνετε αυτή την ερώτηση σε όποιον παίζει μπάσκετ και πει όχι θα ήταν ψεύτης.

Είναι μία ομάδα που έχει κατακτήσει πολλά πρωταθλήματα, μια ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί ένας από τους καλύτερους αν όχι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών».

Δεν ξέρουμε αν ποτέ αυτό το ενδεχόμενο θα γίνει πραγματικότητα και ο Γιάννης φορέσει την φανέλα των θρυλικών Σικάγο Μπουλς, είναι, όμως, πιθανό αυτό να το κάνει ο αδερφός του, Κώστας, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA!

Ο διεθνής σέντερ, που κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αρχικά φέτος το καλοκαίρι είχε μπει σε συζητήσεις –και πάλι- με τον Ολυμπιακό, χωρίς να προχωρήσουν σε τίποτα περισσότερο, ενώ στη συνέχεια προέκυψε το ενδιαφέρον δύο ισπανικών ομάδων, της Τενερίφης και της Γρανάδας. Περιπτώσεις, που απολύτως λογικά δεν συγκίνησαν τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X