Καλά το πάει ο Ολυμπιακός - Δίνουν συγχωροχάρτι στον Φορτούνη, επιστρέφει και ο Ρέτσος!

Καλά το πάει ο Ολυμπιακός - Δίνουν συγχωροχάρτι στον Φορτούνη, επιστρέφει και ο Ρέτσος!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός δίνει συγχωροχάρτι στον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος αναμένεται να επανενταχθεί στην ομάδα!

Συγκεκριμένα, αν μέχρι την Δευτέρα δεν έρθει κάποια πρόταση που να ικανοποιεί άπαντες, ο Έλληνας διεθνής θα επανενταχθεί στον Ολυμπιακό.

Με λίγα λόγια θα ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και θα υπολογίζεται κανονικά πλέον από τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, Κορμπεράν.

Παράλληλα η ομάδα του Πειραιά είναι κοντά στην απόκτηση του Παναγιώτη Ρέτσου. Ο Έλληνας αμυντικός που πριν από λίγο καιρό κέντρισε το ενδιαφέρον του Αστέρα Τρίπολης, καταλήγει στην ομάδα του Πειραιά.

Θυμίζουμε ότι ο Ρέτσος το 2017 πουλήθηκε από τον Ολυμπιακό στην Μπάγερ Λεβερκούζεν έναντι του ποσού των 17,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο λόγω αρκετών προβλημάτων τραυματισμού δεν κατάφερε να στεριώσει σε κάποιον σύλλογο.

Πλέον επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους» για να κάνει το restart στην καριέρα του, μετά και το «οκ» και της Βερόνα στην οποία ανήκει.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X