ΑΕΚ: Ο Αμραμπατ βάζει σε δίλημμα τον Αλμέιδα

ΑΕΚ: Ο Αμραμπατ βάζει σε δίλημμα τον Αλμέιδα
Photo Credits: INTIME

Ο Αλμέιδα αρχίζει να φτιάχνει το αγωνιστικό πλάνο για το ματς του Σαββάτου (27/8), ξεκινώντας από ένα σημαντικό δίλημμα για την δεξιά πλευρά της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει ακόμα δουλειά να κάνει στην καλοκαιρινή μεταγραφική αγορά. Όμως η πιο άμεση προτεραιότητα, είναι η προσθήκη ενός ακραίου, που να μπορεί να καλύψει την θέση του δεξιού μπακ – χαφ. Πρόκειται για… επείγουσα ανάγκη, που δεν πρόκειται ωστόσο να καλυφθεί μέχρι και το ματς του Σαββάτου με τον Βόλο.

Επομένως ο Ματίας Αλμέιδα ξεκινώντας να φτιάξει το αγωνιστικό του πλάνο για το παιχνίδι της Ριζούπολης, θα πρέπει να κάνει την επιλογή για την συγκεκριμένη θέση. Και μάλιστα με δεδομένο πως δύσκολα ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα προλάβει να είναι εγκαίρως έτοιμος για να τεθεί στην διάθεση του.

Στην πραγματικότητα ο Αργεντινός προπονητής έχει να μπροστά του δυο επιλογές. Η πρώτη είναι να μην αλλάξει τίποτα σε σχέση με την πρεμιέρα απέναντι στην Λαμία. Και να δώσει την θέση του δεξιού μπακ – χαφ και πάλι στον Νορντίν Άμραμπατ.

Διαβάστε περισσότερα για τον Αμραμπατ

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X