ΑΕΚ: Έτοιμη να χτυπήσει παντού στις μεταγραφές!

ΑΕΚ: Έτοιμη να χτυπήσει παντού στις μεταγραφές!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ μπαίνει στο τελευταίο κομμάτι των μεταγραφών όντας έτοιμη να αρπάξει κάθε ευκαιρία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί το πρωτάθλημα να ξεκίνησε και η ΑΕΚ να βρίσκεται προσηλωμένη πλέον στο ματς με το Βόλο, αλλά μια από τις ιδιαιτερότητες του φετινού πρωταθλήματος είναι πως θα διεξάγεται σε σημαντικό κομμάτι του, με τη μεταγραφική περίοδο σε εξέλιξη.

Στην ΑΕΚ είναι προσαρμοσμένοι σε αυτήν τη συνθήκη και μπαίνοντας στις τελευταίες στροφές των μεταγραφών και είναι έτοιμοι να εκμεταλλευθούν κάθε ευκαιρία που μπορεί να προκύψει, πέραν και των θέσεων που δεδομένα έχουν επιλεχθεί ως στόχοι.

Συνολικά, στην ΑΕΚ αυτήν την περίοδο υπάρχει μια ανοιχτή μεταγραφική διαδικασία. Ο Αλμέιδα προσέθεσε νέα δεδομένα στην ομάδα, εμφανίζοντας μια νέα διάταξη που περιλαμβάνει διαφορετικές απαιτήσεις από τους παίκτες που θα πρέπει να ανταποκριθούν. Επίσης, είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι ο Αργεντινός τεχνικός έχει διαφορετική προσέγγιση για τους ρόλους και τις θέσεις που μπορούν να καλύψουν οι παίκτες του, σε σχέση με όσα συμβατικά υπήρχαν ως τώρα.

Έτσι, στην ΑΕΚ έχουν ανοιχτές «κεραίες» για κάθε καλή περίπτωση που μπορεί να τεθεί στο διάβα τους και θα είναι εναρμονισμένη με τα οικονομικά στάνταρ της ομάδας. Ψάχνει για καλές επιλογές, δίχως να εγκλωβίζεται μόνο στην αναγκαιότητα απόκτησης ακραίου και σέντερ φορ, που φαντάζουν ως εκ των ουκ άνευ, ανάγκες. Πρόκειται για μια εξελικτική διαδικασία, που διαμορφώνεται καθημερινά με βάση τις ανάγκες της ΑΕΚ, αλλά και τις ευκαιρίες της αγοράς.

Μιτάι και Μισελέν

Την ώρα που στην ΑΕΚ βρίσκονται εν αναμονή των επόμενων κινήσεων για την ενίσχυση της ομάδας, βρίσκονται σε εξέλιξη και οι αποχωρήσεις.

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου για τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X