Και... κλάμα ο Καρυπίδης, ο Μίνα προτίμησε την Αλ Σαμπάμπ από τον Αρη

Και... κλάμα ο Καρυπίδης, ο Μίνα προτίμησε την Αλ Σαμπάμπ από τον Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άκυρο στον Άρη έριξε ο Ισπανός Σάντι Μίνα, ο οποίος προτίμησε να πάει στην Ασία και συγκεκριμένα στην Αλ Σαμπάμπ παρά στην ομάδα του Καρυπίδη.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα farodevigo, ο Ισπανός επιθετικός που ήταν στα μεταγραφικά πλάνα του Άρη θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Σαμπάμπ.

«Ο Σάντι Μίνα ταξιδεύει στη Σαουδική Αραβία για να σφραγίσει τη συνεργασία με τη νέα του ομάδα. Ο επιθετικός της Θέλτα ντε Βίγκο θα βρεθεί εκεί για να οριστικοποιήσει με υπογραφές, τη συμφωνία του, με την ομάδα της Αλ Σαμπάμπ , με την οποία η ισπανική ομάδα έχει ήδη έρθει σε συμφωνία για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν 2022/2023. Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει παίξει σε επίσημο αγώνα από τις αρχές του περασμένου Μαΐου, καθώς καταδικάστηκε, σε πρώτο βαθμό, σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση για αδίκημα σεξουαλικής κακοποίησης -διαπράχθηκε στην Αλμερία- όταν ήταν ακόμα παίκτης της Βαλένθια», σύμφωνα με τη farodevigo.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X