Κλοπ: «Ακούγεται γελοίο, αλλά έπρεπε να είχαμε νικήσει το παιχνίδι - Οφσάιντ το δεύτερο γκολ της Γιουνάιτεντ»

Κλοπ: «Ακούγεται γελοίο, αλλά έπρεπε να είχαμε νικήσει το παιχνίδι - Οφσάιντ το δεύτερο γκολ της Γιουνάιτεντ»

Όσα ανέφερε ο Γιούργκεν Κλοπ στην συνέντευξη τύπου μετά την ήττα της Λίβερπουλ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με την Λίβερπουλ, μια νίκη που της έδωσε τους πρώτους της πόντους στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής των ηττημένων, Γιούργκεν Κλοπ μετά το τέλος της αναμέτρησης παρουσίασε μια διαφορετική εικόνα του παιχνιδιού από αυτή που αποτυπώθηκε στο τελικό αποτέλεσμα, αφού σύμφωνα με όσα δήλωσε οι “reds” θα έπρεπε να έχουν νικήσει.

«Έπρεπε να είχαμε νικήσει το παιχνίδι. Ξέρω πως ακούγεται γελοίο αλλά έτσι είδα εγώ το ματς. Ήμασταν άτυχοι σε μερικές φάσεις κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως η Γιουνάιτεντ και θα ήταν καλό να ισοφαρίζαμε στο πρώτο ημίχρονο.

Ήταν πιο επιθετικοί, αλλά κυριαρχήσαμε μετά το πρώτο γκολ. Ήμασταν άτυχοι στις στατικές φάσεις. Είχαμε τεράστιες ευκαιρίες. Το δεύτερο γκολ είναι δύσκολο να το δεχτείς. Ήταν οφσάιντ, όμως έπρεπε να συμβιβαστούμε με αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X