ENWSI TV: ΤΩΡΑ LIVE το... ντεμπούτο του Μπορμπόκη, στις 23:00 ΑΕΚ after με Καζαντζόγλου - Λούπο (VIDEO)

ENWSI TV: ΤΩΡΑ LIVE το... ντεμπούτο του Μπορμπόκη, στις 23:00 ΑΕΚ after με Καζαντζόγλου - Λούπο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Βασίλης Μπορμπόκης κάνει ντεμπούτο στο ENWSI TV τώρα μαζί με τον Σταύρο Καζαντζόγλου και τον Πάνο Λούπο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ENWSI TV  είναι εδώ με τον… δικό της σχολιαστή.

Στο AEK after κάνει σήμερα ντεμπούτο ο Βασίλης Μπορμπόκης.

Η εκπομπή ανάλυσης του enwsi.gr κάθε Δευτέρα 22:00-00.000, στο κλείσιμο της αγωνιστικής θα είναι εδώ για τα πάντα γύρω από την Ένωση. Απόψε, μέχρι τις 23:00 ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ και προπονητής, θα αναλύσει το πρώτο παιχνίδι του Δικεφάλου υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα στη Super League.

Αμέσως μετά, o Σταύρος Καζαντζόγλου και ο Πάνος Λούπος θα μιλήσουν για την αγωνιστική και μεταγραφική επικαιρότητα της ΑΕΚ για μια ακόμα ώρα κρατώντας σας συντροφιά.

Φέτος, είναι η χρονιά της ΑΕΚ. Είναι η χρονιά του enwsi.gr και μαζί θα ζήσουμε κάθε στιγμή Μείνετε συντονισμένοι Το κανάλι του ENWSI στο YouTube εκτοξεύεται!

ENWSI TV: ΤΩΡΑ LIVE με Μπορμπόκη, Καζαντζόγλου και Λούπο:

Δείτε ζωντανά την εκπομπή του ENWSI TV:

 

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X