ΑΕΚ: Ο πάγκος έκανε ότι έπρεπε – Ο «Νάλι» και ο Μπρούνο

ΑΕΚ: Ο πάγκος έκανε ότι έπρεπε – Ο «Νάλι» και ο Μπρούνο
Photo Credits: INTIME

Έτσι λειτούργησε ο πάγκος της ΑΕΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ νίκησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League, αλλά στην ομάδα υπήρχε αρκετή νευρικότητα.

Και όχι άδικα. Πρώτο ματς, εκτός έδρας και με την πίεση ενός νέου ξεκινήματος με καινούργιο προπονητή και όλα αυτά μπροστά σε πάνω από 1.000 φιλάθλους της ομάδας που βρήκαν τον τρόπο να μπουν στο ΔΑΚ Λαμίας.

Ο πάγκος της ΑΕΚ πάντως σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε… άψογη εικόνα, στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση. Ο Ματίας Αλμέιδα συνεχώς όρθιος ή γονατιστός έβλεπε το ματς με τον Ογκουστίν Σαλαζάρ να μεταφράζει και να μεταφέρει τα πάντα, με τους Ζαρίφ-Βέγκα συνεχώς στο πλάι του. Ο Μπονίνι έκανε συνεχώς ζέσταμα με αναπληρωματικούς, ο Ρόα ήρεμος στην άκρη του πάγκου έβλεπε τον αγώνα, ενώ ο Φάμπιο Αλβάρες ήταν στην κερκίδα.

Στις στιγμές έντασης ο Αλμέιδα έδειχνε ότι ζει έντονα το ματς, ενώ στις… δύσκολες φάσεις έβγαινε μπροστά ο Δημήτρης Ναλιτζής. Ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας ήξερε πότε να σηκωθεί να φωνάξει ή να ηρεμήσει την κατάσταση. Κάτι που έκανε και στην φάση του πέναλτι, και στον τσαμπουκά του Τζαβέλλα με τον Τσιλούλη, αλλά και στο 0-1 του Αραούχο. Δίπλα του ήρεμη δύναμη και με «όπλο» την τεράστια προσωπικότητα του για να μιλάει σε διαιτητές και αντιπάλους ο Μπρούνο Άλβες έδειχνε ιδανικό συμπλήρωμα.

Ο τεχνικός διευθυντής Ράντεκ Κουχάρσκι είδε το ματς από την εξέδρα, ενώ στο γήπεδο ήταν και ο εκτελεστικός διευθυντής Παναγιώτης Κονέ, όπως και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X