Ρωσία: VIDEO ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο στενός σύμμαχος του Πούτιν βλέπει σοκαρισμένος την έκρηξη που σκότωσε την κόρη του!

Ρωσία: VIDEO ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο στενός σύμμαχος του Πούτιν βλέπει σοκαρισμένος την έκρηξη που σκότωσε την κόρη του!

Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν τάσσεται εδώ και χρόνια υπέρ της ένωσης με τη Ρωσία των ρωσόφωνων περιοχών, με σκοπό τη δημιουργία μιας νέας ρωσικής αυτοκρατορίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκαρισμένος παρακολουθεί ο στενός σύμμαχος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, Αλεξάντερ Ντούγκιν, την έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε το βράδυ του Σαββάτου (21/8) έξω από τη Μόσχα στη Ρωσία η κόρη του.

Οι ρωσικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα πως η Ντάρια Ντούγκινα, κόρη του υπερεθνικιστή φιλοσόφου ο οποίος είναι γνωστός και ως ο «εγκέφαλος του Πούτιν», σκοτώθηκε όταν εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός ο οποίος είχε τοποθετηθεί στο Toyota Land Cruiser το οποίο οδηγούσε, σύμφωνα με ρωσική επιτροπή έρευνας.

Διαβάστε την συνέχεια στο Τhe Standard

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X