Σεληνιασμένος Αραούχο οδηγεί την ΑΕΚάρα – Διπλό (0-3) με υπέροχο λαό στην Λαμία! (VIDEO)

Σεληνιασμένος Αραούχο οδηγεί την ΑΕΚάρα – Διπλό (0-3) με υπέροχο λαό στην Λαμία! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚάρα κέρδισε 0-3 στη Λαμία με 2 γκολ Αραούχο, 1 από Πινέδα και δείχνει τα... δόντια της!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ: ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε στη Λαμία. Κέρδισε. Και το έκανε με εμφατικό τρόπο. 0-3 στη Λαμία δίχως να πιάσει σπουδαία απόδοση και δίχως να είναι έτοιμη. Και αυτό δείχνει πόσα περιθώρια έχει για να βελτιωθεί, όταν βρει ρυθμό και όταν ενισχυθεί με τις επόμενες μεταγραφές.

Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα με όπλο το πρέσινγκ βρήκε τα 2 γκολ από τον on fire Σέρχιο Αραούχο (35′, 65′) και ένα υπέροχο από τον Ορμπελίν Πινέδα (73′).

Στο πλάι της ΑΕΚ ένας υπέροχο λαός, καθώς πάνω από 1.000 οπαδοί της παρά την απαγόρευση παρουσίας τους στη Λαμία βρήκαν τον τρόπο και ήταν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα.

Διαβάστε το LIVE του αγώνα

Το ματς

Ο Ματίας Αλμέιδα άρχισε το παιχνίδι με το 3-5-2 της Ολλανδίας που δουλεύτηκε αρκετά, με τον Βίντα να παίρνει θέση βασικού ως δεξί μπακ και τον Μάνταλο κοντά στον Αραούχο στην επίθεση. Μία επίθεση που… φορτώθηκε πολύ εξ’ αρχής από τον Αργεντίνο κόουτς.

Ο Φέστα από πλευράς του επέλεξε 5άδα στην άμυνα με Τζανετόπουλο κεντρικό στόπερ. Στο 5’ από λάθος εκτίμηση του Τζαβέλλα, ο Ντε Βισέντι βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο στόπερ της ΑΕΚ πρόλαβε και έκοψε τον κίνδυνο με τάκλιν. Η Ένωση στο πρώτο 15λεπτο έδειχνε ότι δεν είχε βρει ρυθμό και δυσκολευόταν να βγάλει την μπάλα σωστά στην επίθεση, με εύκολα λάθη και λάθος θέσεις. Πριν το 20λεπτο ο Τσούμπερ είχε την μόνη απειλή της ΑΕΚ με ένα πολύ κακό σουτ, την ώρα που η Λαμία με σωστή αμυντική τοποθέτηση έκλεινε χώρους. Στο 31’ ο Σιμάνσκι έκανε άτσαλο μαρκάρισμα πάνω στον Σλίβκα και ο Κουτσιαύτης μέσω VAR έδωσε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Ντε Βισέντι. Ωστόσο, ο παίκτης της Λαμίας το εκτέλεσε ψηλά και βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Ωστόσο, η ΑΕΚ αντέδρασε άμεσα. Και βρήκε το γκολ που έψαχνε. Αραούχο-Πινέδα συνδυάστηκαν, η μπάλα κατέληξε στον Αραούχο εντός περιοχής που σούταρε δυνατά και έκανε το 0-1. Η ΑΕΚ μετά το γκολ πήρε ψυχολογία και πλησίασε σε 2ο γκολ. Οι παίκτες του Αλμέιδα έκλεψαν γρήγορα στο 43’, αλλά ο Τσούμπερ αστόχησε ελάχιστα άουτ. Στις καθυστερήσεις ο Άμραμπατ από δεξιά σέντρα ιδανικά στο κέντρο της εστίας, εκεί που ολομόναχος ο Μάνταλος έχασε τεράστια ευκαιρία για το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ. Και αμέσως μετά ο Τσούμπερ σε αντεπίθεση, είχε νέο καλό σουτ λίγο άουτ. Και έτσι έληξε το α’ ημίχρονο με την ΑΕΚ μπροστά με 0-1.

Στο β’ ημίχρονο οι προπονητές δεν άλλαξαν τίποτε, αλλά η ΑΕΚ έδειχνε να έχει καλύτερη ψυχολογία παρότι δεν απειλούσε όσο έπρεπε και δεν ήταν παραγωγική. Στο 57’ ο Φέστα έριξε στο ματς τον Μανούσο για να κάνει πιο επιθετική την Λαμία, την ώρα που οι παίκτες της Ένωσης συνέχιζαν να κάνουν εύκολα λάθη και να δίνουν δικαιώματα στον αντίπαλο της ότι μπορεί να απειλήσει. Αν και η οι παίκτες των γηπεδούχων έφταναν μέχρι την περιοχή, αλλά μέχρι εκεί…

Το πρόβλημα στον άξονα δημιουργούσε πρόβλημα στην ΑΕΚ, αφού Πινέδα-Μάνταλος δεν ήταν ουσιαστικοί στο ματς. Όμως ήρθε και πάλι στο 65’ ο Αραούχο να κάνει αυτό που έπρεπε… Έκλεψε την μπάλα από τον Τζανετόπουλο στο πρέσινγκ ψηλά και με πλασέ νίκησε τον Γκαραβέλη για το 0-2. Η ΑΕΚ διαχειρίστηκε σωστά τα επόμενα λεπτά και με ψυχραιμία βρήκε την ευκαιρία για το 3ο γκολ. Ο Βίντα από δεξιά ανέβηκε, έστρωσε στον Πινέδα και αυτός με υπέροχο τεχνικό σουτ έκανε το 0-3 για να τελειώσει το ματς!

Από εκεί και πέρα το ματς δεν είχε ουσία, η Λαμία έπαιξε πιο απελευθερωμένα και ο Αλμέιδα έκανε αλλαγές, ενώ ο Τσούκαλος στο 84’ με δυνατό σουτ βρήκε το δοκάρι του Στάνκοβιτς. Και κάπου εκεί τελείωσε το ματς στη Λαμία με την ΑΕΚ μεγάλη θριαμβεύτρια με 0-3!

Ο MVP του Λαμία-ΑΕΚ

Ο Σέρχιο Αραούχο έκανε όλα όσα έπρεπε να κάνει ένας μεγάλος φορ, ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό. Πήρε την ΑΕΚ από το χέρι και την οδήγησε στο διπλό. Έκλεψε σε δύο φάσεις την μπάλα και σε ισάριθμες φάσεις σκόραρε για να «ξεκλειδώσει» ένα κλειστό παιχνίδι. Και αυτή είναι η ποιότητα του Αραούχο…

Κλειδί του αγώνα Λαμία-ΑΕΚ

Το πρέσινγκ. Αυτό δούλεψε πολύ στην Ολλανδία, σε αυτό στηρίζεται εν πολλοίς η ΑΕΚ του Αλμέιδα και αυτό έφερε τα 2 πρώτα γκολ και τη μεγάλη νίκη με 0-3 απόψε.

Οι 11άδες του Λαμία-ΑΕΚ

Λαμία (Φέστα): Γκαραβέλης, Προβυδάκης (57’ Μανούσος), Κορνέζος Τζανετόπουλος, Νούνιες, Ντε Βισέντι (73’ Τσούκαλος), Σλίβκα, Ντέιβιντ, Γκοράνοβ, Μπάμπης (82’ Σαραμαντάς), Τσιλούλης

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Βίντα (82’ Μήτογλου), Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα (76’ Λιβάι Γκαρσία), Άμραμπατ (89’ Φράνσον), Τσούμπερ (89’ Μοχαμάντι), Μάνταλος, Αραούχο (82’ Ρότα)

Κίτρινες: Τζανετόπουλος (49’) – Σιμάνσκι (62’)

Τα γκολ του ΑΕΚ-Λαμία




Η μετάδοση του ΑΕΚ-Λαμία

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X