Σούπερ Αρσεναλ, διέλυσε (0-3) και την Μπόρνμουθ

Σούπερ Αρσεναλ, διέλυσε (0-3) και την Μπόρνμουθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Οντεγκαρντ να καθαρίζει το ματς με δύο γκολ νωρίς, η Αρσεναλ πέρασε πάνω από την Μπόρνμουθ (0-3) και έγινε η πρώτη που κάνει το 3×3 στην Premier League.

Το καθήκον της έκανε η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα κόντρα στη νεοφώτιστη, Μπόρνμουθ, την οποία ουσιαστικά «τελείωσε» με δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο.

Μετά τις νίκες κόντρα σε Κρίσταλ Πάλας και Λέστερ, οι Gunners πήγαν στο 3×3 και με αγώνα λιγότερο στη μοναδική άλλη ομάδα που είχε δύο νίκες σε δύο ματς, την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Νορβηγός playmaker, Μάρτιν Οντεγκαρντ, ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, την οποία μετέτρεψε από νωρίς σε τυπική διαδικασία. Στο 5’ ο Γκαμπριέλ Ζεσούς έκανε απίστευτη ατομική ενέργεια και έδωσε στον Μαρτινέλι, μετά το σουτ του οποίου ο Νορβηγός σκόραρε σε κενό τέρμα. Πέντε λεπτά αργότερα ο 24χρονος έκανε το 0-2 με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από επίθεση από τα δεξιά και επαφή της μπάλας από τον Μπεν Γουάιτ.

Η Αρσεναλ δεν άφησε ποτέ το ματς από τα χέρια της, δεν θα ήταν υπερβολή αν έλεγε κανείς ότι δεν άφησε την Μπόρνμουθ να κάνει τίποτα και στο ξεκίνημα της επανάληψης πέτυχε και τρίτο γκολ. Επειτα από εκτέλεση φάουλ από δεξιά, η μπάλα έπεσε στα πόδια του Τσάκα και εκείνος έδωσε στον Σαλιμπά, που με αριστερό σουτ στο παραθυράκι πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Αγγλία.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X