Ο Αυγενάκης... χώνεται παντού - Μπήκε στην επίσημη φωτογράφηση της Εθνικής

Ο Αυγενάκης... χώνεται παντού - Μπήκε στην επίσημη φωτογράφηση της Εθνικής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επίσημη αγαπημένη. Η Εθνική μας ομάδα που πρεσβεύει πλέον πολλά περισσότερα από τα αθλητική ιδεώδη και τις αξίες που πηγάζουν από εκεί. Έχει μετατραπεί σε κοινωνικό φαινόμενο, κόντρα στις διακρίσεις, στέλνοντας μηνύματα σε όλους τους ανθρώπους για να ελπίζουν. Επειδή υπάρχει τρόπος με το κεφάλι ψηλά να πετύχεις στη ζωή σου.

Δεν είναι τυχαίο πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα το αγκάλιασε ο κόσμος, τόσο αυθόρμητα και όμορφα. Άνθρωποι κάθε ηλικίας. Ειδικά τα παιδιά μαθαίνουν μέσω αυτής της διαδικασίας να αγαπούν την Εθνική Ελλάδος, να αγαπούν το μπάσκετ. Σε μια χώρα που μέσα απ’ την πόλωση του οπαδισμού μαθαίνει τον αθλητισμό, συνιστά τεράστια επιτυχία.

Κι ενώ το χειροκρότημα είναι θερμό, συνεχές και δυνατό, απευθυνόμενο σε όσους φορούν τα γαλανόλευκα, στον Γιάννη φυσικά που είναι το σημείο αναφοράς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, στον κόουτς Ιτούδη και τους συνεργάτες του, πήραν θάρρος και οι διαφημιζόμενοι μέσω της πολιτικής. Δηλαδή ο υφυπουργός αθλητισμού της χώρας.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ στα τελευταία δύο ματς της Εθνικής μας. Σε αυτό με την Τουρκία που το κλειστό ήταν κατάμεστο, έκανε και το… σουλάτσο του στο παρκέ. Κάνοντας το κορυφαίο: Στήθηκε για να φωτογραφηθεί στην ομαδική πόζα της επίσημης αγαπημένης. Όρθιος πάνω απ’ τον Ντόρσεϊ και δίπλα στον Παπανικολάου, δίπλα στον Ιτούδη.

Μια εικόνα παράταιρη που θα μπορούσε να μπει σε παιδικά βιβλία, με το ερώτημα: «Εντοπίστε ποιος δεν ταιριάζει στην εικόνα». Για τη λεζάντα, για τη διαφήμιση και τίποτα περισσότερο. Ούτε ο τεράστιος Νίκος Γκάλης δε θα έβρισκε το θάρρος να κάνει κάτι ανάλογο. Ο ζωντανός μύθος του αθλήματος στη χώρα μας. Θα άφηνε την ομάδα να έχει τη στιγμή που της ανήκει. Μπροστά στο κοινό της.

Δεν ήταν το κοινό του Αυγενάκη, ή κάποιου κόμματος. Δεν ήταν η ώρα για λεζάντα. Ήταν η ώρα για «δέσιμο» του κόσμου με την ομάδα. Ένα δεσμό που κανείς Αυγενάκης δεν μπορεί να «σπάσει». Απλά ανάγκασε όσους τον πρόσεξαν, να ξινίσουν. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, μια πανέμορφη πόζα όλων των μελών της ομάδας που θα δώσει τις «μάχες» ειδικά στο Ευρωμπάσκετ που ακολουθεί, ήρθε να τη χαλάσει η διάθεση του ανδρός για διαφήμιση. Ποιος ξέρει; Ίσως στις επόμενες εκλογές να βάλει στο πρόγραμμά του πως η ομάδα αυτή ήταν δικό του… δημιούργημα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X