Η ΑΕΚ πουλά τον Μιτάι με 3 εκατ. ευρώ στην Λοκομοτίβ Μόσχας!

Η ΑΕΚ πουλά τον Μιτάι με 3 εκατ. ευρώ στην Λοκομοτίβ Μόσχας!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ συμφώνησε για τη πώληση του Μάριου Μιτάι στην ρωσική ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συμφώνησε για την πώληση του Μάριου Μιτάι στην Λοκομοτίβ Μόσχας έναντι των 3 εκατομμυρίων ευρώ!

Εδώ και περίπου έναν μήνα η Ενωση δέχθηκε μια πολύ σοβαρή προσέγγιση από τον ρωσικό σύλλογο για την πώληση του Μιτάι και όπως όλα δείχνουν είμαστε πολύ κοντά στο οριστικό deal.

Πριν περίπου ένα μήνα άρχισε ένας κύκλος συζητήσεων που έχει διαρκέσει όλο αυτό το διάστημα και πλέον οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε ένα πλαίσιο συμφωνίας, για να πάει ο νεαρός παίκτης στην Ρωσία.

Πρόκειται για μια συμφωνία στα 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπάρχει κι επιπλέον ποσοστό μεταπώλησης για την ΑΕΚ. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ποσό, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη που έχει λίγες συμμετοχές στην πρώτη ομάδα και φέτος ο Ματίας Αλμέιδα δεν τον υπολόγιζε στα βασικά του πλάνα.

Να τονίσουμε ότι ο Μιτάι είναι στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Λαμία, ωστόσο επειδή πλέον οι «κιτρινόμαυροι» είναι στη τελική φάση των συζητήσεων και έχουν φτάσει σε ένα πλαίσιο συμφωνίας, ο Αλμέιδα που είναι ενήμερος για το όλο θέμα, επέλεξε να συμπληρώσει την αποστολή και με τον Χρήστο Γιούση, που θα μεταβεί άμεσα στην Λαμία.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαδικασία οριστικοποίησης της συμφωνίας και έτσι σύντομα ο Μιτάι θα βρίσκεται στην Ρωσία για την παρουσίαση του από την Λοκομοτίβ Μόσχας!

H ΑΕΚ δεν μπήκε εμπόδιο στη μεταγραφή του Μιτάι

Βασικό ρόλο στο να μείνει η ΑΕΚ στις συζητήσεις για τόσο μεγάλο διάστημα έπαιξε εκτός από την οικονομική προοπτική (εννοείται πως ήταν σημαντικός παράγοντας όταν μιλάμε μάλιστα στην ουσία για έναν παίκτη μέχρι πρότινος της ΑΕΚ Β), η επιθυμία να μη σταθεί η ομάδα εμπόδιο στην εξέλιξη και τις προοπτικές που ανοίγει για τον Μάριο μια τέτοια μεταγραφή.

Αυτό έχει τη σημασία του γιατί η μία πτυχή είναι το σημαντικό οικονομικό αντίτιμο, όμως από την άλλη όταν η αγορά σου δίνει τέτοια αξιολόγηση για τον παίκτη μπορούσε να υπάρξει και διαφορετικό σκεπτικό στη διαχείριση της περίπτωση του Μιτάι. Γιατί γνωρίζαμε πως είναι στο επίκεντρο του σκάουτινγκ κι άλλων ομάδων.

Από πλευράς ΑΕΚ υπήρξαν σκέψεις και για να κρατηθεί διαφορετική στάση επενδύοντας στην αναβάθμιση της παρουσίας του στην Ενωση. Αλλά αξιολογήθηκε ο χαρακτήρας του Μάριου, η συμπεριφορά του σε όλες τις φάσεις της παρουσίας του στην ομάδα και το γεγονός πως πάντα υπήρξε υπόδειγμα παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας του

Είναι ένα εξαιρετικο παιδί, είναι πολύ καλό παίκτες, του αξίζει η ευκαιρία που έχει κι αυτή η αξιολόγηση έπαιξε ρόλο στην απόφαση της ΑΕΚ για τη διαχείριση της υπόθεσης.

Και προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αυτή την άποψη και την εικόνα για το παιδί και ήταν προσωπική του επιθυμία να μπει ως αποφασιστικός παράγοντας στον χειρισμό της υπόθεσης και ο παράγοντας Μάριος.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X