Η FA κάλεσε σε απολογία την Σίτι για εισβολή οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο

Η FA κάλεσε σε απολογία την Σίτι για εισβολή οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κίνδυνο τιμωρίας αντιμετωπίζει η Μάντσεστερ Σίτι, αφού η FA κάλεσε τους «Πολίτες» σε απολογία για την εισβολή των οπαδών τους την περσινή σεζόν στην φιέστα που στήθηκε για την κατάκτηση της Premier League.

Η αγγλική ομοσπονδία έδωσε περιθώριο στην Σίτι, να καταθέσει το υπόμνημα της απολογίας της έως τις 25 Αυγούστου, με τους «Πολίτες» να αντιμετωπίζουν κατηγορίες και για την επίθεση που δέχθηκε ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα, Ρόμπιν Όλσεν.

Η FA το προηγούμενο διεξήγαγε έρευνα για τα όσα συνέβησαν στο τελευταίο ματς της Σίτι την περσινή σεζόν κόντρα στην Άστον Βίλα και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα στοιχεία κάλεσε τους «Πολίτες» σε απολογία.

Η Σίτι πλέον κινδυνεύει με βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο, αφού η αγγλική ομοσπονδία δεν είναι διατεθειμένη να δείξει καμία ανοχή σε φαινόμενα εισβολής οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X