Μπράβο για το «5 στα 5», μπορεί τώρα και το «8 στα 8»

Μπράβο για το «5 στα 5», μπορεί τώρα και το «8 στα 8»
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για τις τρεις (;) μεταγραφές μετά τον Μουκουντί...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την απόκτηση του Μουκουντί, η αλήθεια είναι ότι φεύγει ένα μεγάλο άγχος για την ΑΕΚ. Είπαμε, όλοι θα κριθούν στην πράξη, δηλαδή στο χορτάρι, αλλά θεωρητικά (αφού μόνο έτσι μπορούμε να μιλήσουμε προς το παρόν) με Βίντα και Μουκουντί, υπάρχει σίγουρα αναβάθμιση στο κέντρο της άμυνας.

Φυσικά, η αμυντική λειτουργία δεν είναι θέμα μόνο των δύο κεντρικών μπακ. Είναι βασικά όλης της ομάδας. Και στα χαφ υπήρξε αναβάθμιση, αλλά πέρα από τα πρόσωπα, τεράστια σημασία παίζουν, η ομαδική δουλειά, η ψυχολογία, το κλίμα στα αποδυτήρια και φυσικά ο προπονητής. Όλα αυτά, εκτιμώ, ότι θα είναι πολύ καλύτερα και δεν θα έχουν σχέση με τον… πόνο των ματιών και των μυαλών μας, την τελευταία διετία.

Επίθεση για τον τίτλο!

Κι ενώ το πρωτάθλημα ξεκινάει το Σάββατο και φυσικά το σύνθημα που ήδη πρέπει να έχει πέσει στα Σπάτα είναι «Επίθεση για τον τίτλο», στην ΠΑΕ δεν πρέπει να επικρατεί εφησυχασμός για τις επόμενες κινήσεις ενίσχυσης. Έχω καταγράψει και αναλύσει την άποψή μου για τον φορ, σέβομαι και τις διαφορετικές γνώμες φυσικά.

Θα επαναλάβω μόνο την εξής απορία. Αν η ΑΕΚ δεν στοχεύσει στην απόκτηση ενός στράικερ από το… πάνω ράφι, έστω κι αν τον θεωρήσουμε δεύτερο μετά τον αρχηγό Αραούχο, τότε γιατί να μην υπολογίζει τον Καρίμ; Μια πιθανή απάντηση είναι ότι πολύ απλά δεν κάνει στον προπονητή. Συν ότι πιάνει θέση ξένου. Το δέχομαι φυσικά, αλλά αυτό θα σημαίνει ότι θα θέλει έναν πολύ καλύτερο του Ιρανού.

Στο μυαλό της πλέον και δεξί μπακ

Ομολογώ ότι (και) με αυτά που διαβάζω δεξιά και αριστερά, είναι λίγο μπερδεμένο ακόμα το όλο πράγμα στο μυαλό μου. Δεν μου το έχει μπερδέψει η ΑΕΚ βέβαια, το ξεκαθαρίζω. Η ΑΕΚ επιμένει να λέει ότι θα κάνει δύο ακόμα μεταγραφές δηλαδή έναν φορ κι έναν εξτρέμ για δεξιά. Δεν το λέει αλλά νομίζω ότι έχει στο μυαλό της και ένα δεξί μπακ τώρα που είναι δεδομένο ότι θα φύγει ο Μισελέν.

Τέλος πάντων. Προβληματισμούς και απόψεις καταγράφουμε όλοι όσοι θέλουμε αποδεδειγμένα το καλύτερο για την ομάδα. Και είναι αλήθεια ότι αυτό το καλοκαίρι, η ΑΕΚ κινείται σοβαρά και μεθοδικά και έχει αρχίσει να κερδίζει την εμπιστοσύνη μας με το «5 στα 5» μέχρι στιγμής.

Αλλά θέλουμε να γίνει «7 στα 7» ή και «8 στα 8». Κακό είναι; Την ΑΕΚ της «ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑΣ», τη θέλουμε πρωταθλήτρια. Κι ότι είναι να γίνει για να αυξήσει τις πιθανότητες για τον μεγάλο στόχο ΟΛΩΝ ΜΑΣ, πρέπει να γίνει.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X