Ο Βασίλης Μπορμπόκης στην ομάδα του enwsi.gr – Aναλυτής των αγώνων της ΑΕΚ κάθε Δευτέρα στο AEK after!

Ο Βασίλης Μπορμπόκης στην ομάδα του enwsi.gr – Aναλυτής των αγώνων της ΑΕΚ κάθε Δευτέρα στο AEK after!
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr κάνει το «μπαμ» του καλοκαιριού στις «μεταγραφές» και ο Βασίλης Μπορμπόκης κάθε Δευτέρα στο AEK after θα μας βάζει… στο παιχνίδι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr είναι το σημείο ένωσης και κοινής παρουσίας όλων των φίλων της ΑΕΚ. Είναι η πιο δυναμική, έγκυρη και «κιτρινόμαυρη» σελίδα του διαδικτύου και καθημερινά φροντίζουμε να έχετε την πιο άρτια, πολύπλευρη και ουσιαστική ενημέρωση.

Μέχρι τώρα σας είχαμε συνηθίσει σε μεγάλες προσθήκες σε δημοσιογραφικό επίπεδο, αλλά πλέον το enwsi.gr κάνει ένα βήμα παραπάνω.

Κάνουμε το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού, με την ένταξη του Βασίλη Μπορμπόκη στην ομάδα του enwsi.gr. Είναι ξεκάθαρο, πως ο κόσμος της ΑΕΚ θέλει να δει ποδόσφαιρο, να μιλά για ποδόσφαιρο, να κατανοεί όσα συμβαίνουν μέσα στο γήπεδο. Σε αυτό το πλαίσιο, αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες της εποχής, αναζητήσαμε εκείνον που θα μπορούσε να αναλύσει ένα παιχνίδι από την σκοπιά του «ειδικού», να συμβάλει για να κατανοήσουμε καλύτερα όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, να μας προβληματίσει και να μας ανοίξει νέους ορίζοντες με τη δική του ματιά.

Ο Βασίλης Μπορμπόκης στην ομάδα του enwsi.gr – Aναλυτής των αγώνων της ΑΕΚ κάθε Δευτέρα στο AEK after!

Ο Μπορμπόκης κάθε Δευτέρα στο AEK after

Ο Βασίλης Μπορμπόκης, είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος, για να βαδίσουμε μαζί σε αυτήν την πορεία κάθε Δευτέρα στο AEK after.

Για τα αγωνιστικά του επιτεύγματα, δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Αρκεί να αναλογιστεί κάποιος πως μνημονεύεται για όσα απίθανα έκανε εντός γηπέδων, σχεδόν δύο δεκαετίες μετά την αποχώρηση του από τη φανέλα της ΑΕΚ ως το καλύτερο δεξί μπακ στην ιστορία του συλλόγου. Με τη φανέλα της Ενωσης, ο Μπορμπόκης είχε δύο θητείες με 129 συμμετοχές, 13 γκολ, ένα Πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα, ένα Σούπερ Καπ. Επαιξε στην Αγγλία με Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Ντέρμπι, ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας. Εξίσου σπουδαία είναι και η προπονητική πορεία του Βασίλη Μπορμπόκη. Ξεκίνησε να συνεργάζεται με την ΑΕΚ από το 2009, αποτελώντας επιλογή του Ντούσαν Μπάγεβιτς για τη στελέχωση του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας. Από το 2013, βγήκε μπροστά και μαζί με τον Τραϊανό Δέλλα και τον Δημήτρη Μπουρουτζίκα, ανέλαβαν την ΑΕΚ και τη δύσκολη πορεία από τα ποδοσφαιρικά αλώνια, μέχρι την επιστροφή της φυσική θέση της Ενωσης στην Super League. Εκτότε, ο Μπορμπόκης αποτέλεσε σταθερό συνεργάτη του Δέλλα σε όσες ομάδες εργάστηκε.

Ο Βασίλης Μπορμπόκης στην ομάδα του enwsi.gr – Aναλυτής των αγώνων της ΑΕΚ κάθε Δευτέρα στο AEK after!

Ο Βασίλης Μπορμπόκης συγκεντρώνει την τεράστια ποδοσφαιρική κλάση και την παρουσία του στην πιο «χρυσή» εποχή της ΑΕΚ, όπου αποτέλεσε επίλεκτο μέλος, με τη ματιά και τη γνώση του προπονητή. Εχει τεράστια εμπειρία από τα γήπεδα και ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του enwsi.gr να είναι συνοδοιπόρος σε αυτήν τη νέα χρονιά. Από αυτήν τη Δευτέρα και κάθε Δευτέρα, ο Βασίλης Μπορμπόκης θα δίνει στο ΑΕΚ after το δικό του σχόλιο για τα ματς της ΑΕΚ, αλλά και των ανταγωνιστών της στο ελληνικό πρωτάθλημα από την πλευρά του προπονητή και «βλέποντας» ότι δεν μπορούμε οι περισσότεροι.

Μείνετε συντονισμένοι στο enwsi.gr

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X